Apróbb részletek a Resident Evil 8-ról

Apróbb részletek a Resident Evil 8-ról

A következő generáció egyik várós címe egyértelműen a Resident Evil 8, vagyis a Village lesz, amit a Sony a múlt héten mutatott be a PlayStation 5 konzoljával egyetemben.

Ami már biztos, hogy a játék a RE Engine-nel készül (Resident Evil 7, Resident Evil 2, Resident Evil 3 és a Devil May Cry 5) és a kiadó ígérete szerint a RE Engine a következő generációs konzolok technológiájával új magasságokba fogja emelni a Resident Evil Village túlélőhorror élményét.

Az évekkel a Resident Evil 7 eseményei után játszódó új történetben Ethan és felesége Mia békésen élnek egy új helyszínen, múltbéli rémálmaikat hátrahagyva. Azonban miközben új életüket építik fel, a pár életében ugyanis ismét felbukkan Chris Redfield és teljesen felforgatja életüket, Ethan-t pedig összetörve és egy vadonatúj rémálomba taszítva.

A játék folytatja az FPS műfajt, a játékosok magukra fogják ölteni a zavarodott és összetört Ethan szerepét, ahogy igyekszik felderíteni az egykor békés faluban pusztító szörnyű horrort. Hátborzongató utazása során a játékosoknak minden lélegzetvételükért meg kell küzdeniük, hogy felülkerekedjenek a rájuk vadászó új ellenfeleken, amik megfertőzték a hófedte falu lakóit. A Capcom szerint a következő generációs konzolok erejével a valósághűség és a félelem könyörtelen érzése minden túlélésért folytatott kétségbeesett küzdelemmel tovább fokozódik, miközben a nyugalom pillanataiban a játékosok azt fogják találgatni, hogy milyen borzalmak várnak még rájuk.

A Resident Evil sorozat ráadásul nemrég lépte át a 100 milliós eladást, ami igencsak jelentés mérföldkőnek mondható. A Village 2021-ben fog megérkezni PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és PC-re.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap