Április közepén jöhet az olcsóbb iPhone

Friss információk szerint nem kell már túl sokat várni az Apple következő okostelefonjára.

Április közepén jöhet az olcsóbb iPhone

Az Apple márciusban már lerántotta a leplet egy sor újdonságról. A vállalat előrukkolt egy sor kiegészítővel a különböző termékeihez, és bemutatta az iPad Pro új generációját. Viszont friss iPhone nem érkezett, és nem is tért ki arra az Apple, hogy számolni lehetne ilyen megoldással belátható időn belül. Most viszont úgy tűnik, hogy áprilisban tényleg megérkezhet a kedvezőbb áron kínált okostelefon.

Már több mint egy éve lehet olyan pletykákat hallani, hogy az Apple egy olcsóbb iPhone modellel rukkolhat elő, ami az iPhone SE nyomdokába léphet. Az érkező masinát iPhone 9 és iPhone SE 2 néven is emlegetik, ha ebből a kettőből kerül ki a valós megnevezés, akkor valószínűleg az iPhone 9 lehet a befutó kiszivárgott kódrészletek alapján. És most arról szólnak a hírek, hogy a készüléket az Apple április 15-én mutathatja majd be.

Természetesen hivatalos forrás ezt egyáltalán nem erősítette meg, viszont állítólag az Apple egy belső értekezletén hangzott el a dátum. A vállalat elvileg egy rendezvényt szervez április 15-ére azzal a céllal, hogy az iPhone 9-et bejelentse, és ugyanezen a belső találkozón dőlt el az is, hogy a mobil szállítása április 22-én indulhat. Továbbá arról is szó esett elvileg az értekezleten, hogy az Apple néhány kiválasztott bolti alkalmazottat átképez arra, hogy az online megrendelőknek távolról tudjanak hatékonyan segíteni az olyan problémák megoldásában, amikkel eddig az üzletekhez fordultak az emberek.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy az okostelefon a koronavírus miatt csúszhat, és jelenleg valószínűleg éppen ennek a csúszásnak lehetünk tanúi. Az Apple szinte biztosan a többi újdonságával együtt szerette volna az iPhone-t is bemutatni, mivel a vállalat nem híve annak, hogy szétszórja a termékei leleplezését. Ám a különleges helyzetben valószínűleg kompromisszumot kellett kötnie.

Galéria megnyitása
Állítólag ezeken a képeken már a végleges dizájn látható

Ha a számozását tekintve nem is lesz köze az újdonságnak az iPhone SE-hez, a szellemiségét tekintve valóban a kvázi utódja lehet. Annak idején az iPhone SE a korábbi mobiloknak a külsejét vitte tovább a modernebb eszközöknek a belbecsével, és ugyanez lehet a helyzet most is. Az eddigi információk szerint jó eséllyel egy iPhone 8-ra hasonlító mobillal rukkol majd elő az Apple az iPhone 11 rendszerchipjét felhasználva. A készülék el lehet látva Touch ID-val, és 138,5 x 67,4 x 7,8 milliméteres idomokkal rendelkezhet, a kameránál pedig állítólag 8,6 milliméterre emelkedik majd ki a síkból.

Egyes hírek szerint lesz nagyobb méretben is az olcsóbb iPhone, de ez egyelőre még eléggé bizonytalan lábakon áll. Egy kódrészletben volt elejtett utalás egy iPhone 9 Plus nevű modellre. Reményeink szerint hamarosan már sokkal okosabbak leszünk, és április közepén minden lényeges információt felfed majd az Apple.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap