App Performance 2 minősítést kapott a SanDisk új microSD-je

A SanDisk Extreme szériás terméket bátran fel lehet majd használni okostelefonokban, és a tárkapacitást tekintve széles lesz a választéka.

App Performance 2 minősítést kapott a SanDisk új microSD-je

A SanDisk a Western Digital zászlaja alatt rengeteg kiváló memóriakártyával szolgál, és a cég palettája most egy újabb különleges darabbal gyarapodott tovább. A friss termék rendkívül változatos felhasználási lehetőséget biztosít a megszerzett minősítések alapján.

Az új SanDisk Extreme egyik legfőbb jellegzetességeként azt lehet kiemelni, hogy megfelel az SD Association App Performance 2 előírásainak is, és ennek megfelelően ott van rajta az A2 jelölés. Ez alapján a microSD formátumú memóriakártya akár felsőkategóriás mobilokban is bevethető programok tárolására is. A véletlenszerű olvasás során legalább 4000 IOPS-ra képes, a véletlenszerű írás esetén pedig egészen biztos, hogy eléri a 2000 IOPS teljesítményt. Sajnos a konkrét adatokat erre vonatkozóan nem közölte a vállalat, azt viszont megtudhattuk, hogy a folyamatos írási sebesség eléri a 60-70 MB/s-ot, az olvasás tekintetében pedig másodpercenként 90 MB-ról beszélhetünk. Az UHS-I csatlakozási felülettel rendelkező termék minimális írási tempója pedig 30 MB/s-ban lett meghatározva, ebből eredően szerepel rajta a V30 minősítés. Mivel a kártya tempója minden tekintetben megfelelő, így az Android lehetőséget biztosít arra, hogy alkalmazásokat telepítsenek rá a felhasználók, és a programok futtatásakor nem fogja hátrányosan érinteni az eszköz teljesítményét, ha a microSD-ről kell elérni a szükséges fájlokat.

Galéria megnyitása

A SanDisk UHS Speed Class 3 besorolású Extreme microSD kártyáit összesen öt különböző tárkapacitással lehet majd megvásárolni. A paletta a manapság már egészen szolid 32 GB-tól indul, és van 64, 128, 256, valamint 400 GB-os méretű megoldás is – lényegében csak a fél terabájtos opciót lehet hiányolni, hiszen már ilyenek is akadnak a piacon –, így mindenki az igényeinek (és a pénztárcájának) leginkább megfelelő opcióra csaphat le. Hála a kiváló írási és olvasási sebességeknek, a multimédiás felhasználási lehetőségek is igen jók jelen esetben. Kiváló minőségű Ultra HD videókat vagy esetleg 360 fokos felvételeket egyaránt lehet rögzíteni a memóriakártyára, nem fog zavarba jönni menet közben, és a nagyfelbontású sorozatképek esetén is jól teljesíthet. Szóval nemcsak mobilokban, hanem akár fényképezőkben vagy drónokban is bátran munkára lehet fogni az új SanDisk Extreme terméket.

Ahogy azt már megszokhattuk a vállalattól, mellékeli hozzá a SanDisk Memory Zone alkalmazást is, aminek azok veszik majd igazán jó hasznát, akik androidos mobilban alkalmazzák a lapkát. Ez a program segít az adatok mozgatásában az okostelefonok fedélzetén (még a felhős adattárolókat is támogatja), illetve a tisztán tartásból is kiveszi a részét szükség esetén. Emellett pedig adott a RescuePRO alkalmazás is, ami akkor tehet jó szolgálatot, ha valamilyen oknál fogva elveszik a felhasználó számára fontos adat, ezzel ugyanis törölt dokumentumokat lehet visszaállítani. A tervezők még arra is ügyeltek, hogy egészen szélsőséges körülmények között is helytálljon a microSD kártya, ennek köszönhetően 85 fokos hőségben és -25 fokos fagyban is teljesen működőképes marad, nem csak átvészeli az ilyen körülményeket. Továbbá bírja az intenzív rezgéseket, nem árt neki a röntgensugárzás, és a vizet is elviseli.

A SanDisk Extreme microSD (A2) memóriakártya forgalmazása a héten, október 12-én indul, de arról még nincsenek információnk, hogy mennyibe fognak kerülni a különböző tárkapacitású megoldások.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap