Antec: USB 3.0->USB2.0 tüskesor átalakító adapter

Az Antec nemrégiben dobta piacra P280-as és Eleven Hundred típusjelzéssel ellátott számítógépházait, amelyek két USB 2.0-s mellett két USB 3.0-s előlapi portot is kínálnak. Mivel az USB 3.0-s portok USB 2.0-s társaiktól eltérő csatlakozó segítségével kapcsolódnak az alaplaphoz, így azoknak a felhasználóknak, akik USB 3.0-s kivezetés nélküli alaplapot pakolnak az említett két kuckóba, teljesen haszontalan lesz a két USB 3.0-s előlapi port.

Antec: USB 3.0->USB2.0 tüskesor átalakító adapter

Az Antec nemrégiben dobta piacra P280-as és Eleven Hundred típusjelzéssel ellátott számítógépházait, amelyek két USB 2.0-s mellett két USB 3.0-s előlapi portot is kínálnak. Mivel az USB 3.0-s portok USB 2.0-s társaiktól eltérő csatlakozó segítségével kapcsolódnak az alaplaphoz, így azoknak a felhasználóknak, akik USB 3.0-s kivezetés nélküli alaplapot pakolnak az említett két kuckóba, teljesen haszontalan lesz a két USB 3.0-s előlapi port.

A fenti problémát az Antec riválisai úgy oldják meg, hogy az USB 3.0-s előlapi portokkal ellátott számítógépházakhoz mellékelnek egy USB 3.0-> USB2.0 átalakító adaptert, így azoknál az alaplapoknál, amelyeknél nem áll rendelkezésre USB 3.0-s kivezetés, az adapter használatával az USB 3.0-s előlapi portokat USB 1.1/2.0-s portok formájában nyugodtan használhatjuk. Ennek fényében joggal merül fel az igény mindazokban, akik már rendelkeznek a fent említett számítógépházak valamelyikével, hogy ők is szeretnének USB 3.0->USB 2.0 átalakító adaptert, a gyártó pedig eleget is tesz a kéréseknek.

Az Antec minden P280 és Eleven Hundred tulajdonosnak ingyenesen leszállít egy olyen adaptert, amivel a fenti probléma orvosolható, ehhez csak egy igénylést kell elküldeni a europe.rma@antec.com e-mail címre, amelyben fel kell tüntetni a szállítási címet és amelyhez mellékelni kell az adott számítógépház vásárlását igazoló számla másolatát.

A jövőben minden bizonnyal már alap esetben is jár majd az USB 3.0->USB2.0 átalakító adapter a P280-as és Eleven Hundred házakhoz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward