Új hősök érkeznek és anime stílusú videót is kapott a League of Legends

Közel van már a Lélekvirág esemény indulása.

Új hősök érkeznek és anime stílusú videót is kapott a League of Legends

Hamarosan, pontosan július 22-én érkezik a japán tematikára építkező Spirit Blossom esemény a League of Legends-ben, ami új skinek mellett természetesen egyfajta battle pass-t is hoz magával.

A Spirit Blossom, magyarul Lélekvirágzás egy Ioniai mitológián alapuló fesztivál, ami a halottak túlvilági életét ünnepli meg. Ez alkalomból tehát több új skin is várja majd, hogy megszerezzük őket és így öltöztessük fel a karaktereinket.

Természetesen Teemo és Yasuo mellett több más hős is ünnepelni készül.

Az animációs részleg megint alkotott, ezúttal a mostanában szóbeszéd tárgyát képező hős hivatalos megerősítésére is sor került. Yone az ioniai, Lélekvirág skinvilággal kapott egy magyar nyelvű előzetest, amiben megjelenik többek között Ahri, Kindred és Cassiopeia is.

Nemrég leplezték le a játék legújabb dzsungeles karakterét is, Lilliát, aki szintén július 22-től kezdve a harctéren fogja találni magát.

Lillia szó szerint egy álmokat kergető őzgida lesz, így a képességei is efelé fognak menni, passzív képességével álomport szór minden eltalált egységre és az altatást az ultijának használatával tudja majd befejezni. „Lilliát már a kezdetektől fogva aranyosnak terveztük, a LoL hagyományosan cuki hősei azonban általában titokban őrültek is – magyarázza Interlocutioner (vezető történetíró). – Ez csak egy szerencsétlen kényszerűség a LoL hőseinek világában. Mivel ölniük kell, a legtöbben egy kicsit megtébolyulnak.”

A karakter a fejlesztés során többször is átalakuláson ment keresztül, illetve kezdetben a passzívjának hála olyan brutálisan erős volt, hogy a Baron-t egyes szinten is simán legyűrte.

Galéria megnyitása

„A LoL többi tündérszerű, természet témájú hőséhez, például Luluhoz, Ivernhez vagy Neekóhoz hasonlóan Lillia is egy rendkívül csinos és törékeny jelenség – fejtette ki Riot DummerWitz (hangmérnök). – De nem szerettem volna, ha Lillia egyszerű tündérkehangot kap. Nem adta volna vissza a karakterét. Ő nem a csillámok és a pillangók szelleme. Hanem egy álomból formált entitás. Szereti az emberek álmait, és tudja róluk, hogy összetettek. Még a boldog emberek álma is lehet szürreális, keserédes, furcsa és érzelmileg zavaros. Ezt szerettem volna megragadni, amikor a hős hangaláfestésén dolgoztam.”

A karakter képességeiről ebben az érdekes fejlesztői naplóban olvashatsz bővebben.

Természetesen nem ez az első alkalom, hogy a játék a japán rajzstílus kedvelőinek kedvez, korábban például a kozmikus skinek is kaptak hasonló kampányt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap