Android 9.0-t kapott az LG V-széria egy tagja

Android 9.0-t kapott az LG V-széria egy tagja

Az LG nagyon lassan halad az Android Pie frissítéssel, eddig csak az LG G7 ThinQ és a G7 One számára készült el ezzel, de most végre megtört a jég, és elindult az LG V35 ThinQ frissítése is. A felsőkategóriás eszköz esetében először azok örülhetnek, akik a vállalat hazájában élnek, de a következő hetekben szélesebb körben is elérhető lesz ez.

A Dél-Koreában útnak indított Android 9.0 frissítés OTA (Over-the-Air) módon telepíthető, szóval vezeték nélküli kapcsolattal lehet elérni, így akár menet közben is letölthető és telepíthető. A megjelent információk szerint a telepítéséhez lennie kell az okostelefonon LG Bridge szoftvernek is, de egyéb követelménye nincsen ennek. (A felhasználói visszajelzések szerint az eszköz különböző konfigurációi között nem válogat az Android 9.0 alapú rendszer.)  A V35 ThinQ tulajdonosok értesítés fognak kapni arról, hogy elérhetővé vált számukra a frissítés.

Sajnos részleteket nem tudhattunk meg az új alapokra helyezett rendszerrel kapcsolatosan, szóval nincsen pontos rálátásunk arra, hogy milyen új lehetőségekkel számolhatnak a tulajdonosok. Az Android által nyújtott új gesztusalapú vezérlés persze minden bizonnyal előkerült itt, és meg lesz az adaptív akkumulátorkezelő, valamint az adaptív fényerővezérlés is, és a gépi tanulás által segített App Actions is felbukkanhat. Ahogy az újításokról nem esett szó, arról sem lehet tudni, hogy mely biztonsági csomag lapul az LG V35 ThinQ-ra szabott új főverzió mellett a frissítésben, de remélhetőleg legrosszabb esetben is legalább a márciusi kiadást kapta.

Azt nem lehet tudni, hogy a következő körben az LG Mobile melyik okostelefonja fog frissítésben részesülni, de egy korábbi információból kiindulva a V30/V30s ThinQ és a V40 ThinQ esetében helyezhető ez kilátásba. A vállalat korábban arról beszélt, hogy ezek a mobilok a V35 ThinQ-val karöltve a második negyedév végéig biztosan frissülni fognak – ennél pontosabb menetrendről nem esett szó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap