ANC-s, hosszú üzemidejű, vezetékmentes fülessel állt elő a Sennheiser

Az Momentum True Wireless 2 már képes zajmentes szórakozásról gondoskodni.

ANC-s, hosszú üzemidejű, vezetékmentes fülessel állt elő a Sennheiser

A Sennheiser folyamatosan próbál olyan kínálatot kialakítani, amiben minden felhasználó megtalálja a számára megfelelő termékeket, és ennek jegyében érkezett meg a Momentum True Wireless 2. Ez a TWS kategóriás eszköz minden eddiginél nagyobb élményt lesz képes biztosítani a kényelem és a minőség jegyében.

Galéria megnyitása

A tervezők a Momentum True Wireless utódját úgy alkották meg, hogy tökéletesen alkalmas legyen a környezeti zajok kizárására. Az eszköz kiváló zajszigeteléssel rendelkezik, ami a passzív oldalát képezi a zaj szűrésének, és van aktív zajszűrő technológia is a szerkezetben, mellyel igazán hangzavaros környezetben is a zenére lehet fókuszálni, így növelhető a koncentráció. Az ANC funkció úgy működik, hogy egy szempillantás alatt kikapcsolható, vagy át lehet állítani áteresztő módra is, amikor a külső hangokat akadály nélkül engedi be az eszköz. Így a vonaton nem kell kivenni a fülből a készüléket, ha például jön a jegyellenőr.

Galéria megnyitása

A beépített mikrofonokat kihasználva a Sennheiser újdonsága lehetőséget nyújt a telefonhívások bonyolításra, és a hangutasítások továbbítására is. Támogatja a szerkezet a digitális asszisztens szolgáltatások használatát, így például a Google Assistant és az Apple Siri is munkára fogható vele.

A fülhallgatónál a tervezők a zeneiségre jelentős hangsúlyt fektettek, a felhasznált 7 milliméteres hangkeltő és a jó belső kialakítás gondoskodik majd arról, hogy szépek legyenek a mély hangok, természetesnek érződjön a középtartomány és tisztán, gazdagon adja vissza a felső frekvenciatartományokat. Ha az alap hangzás valakinek esetleg nem fekszik, akkor sincs gond, ugyanis a hangszínt nagyon egyszerűen lehet szabályozni, saját ekvalizerrel rendelkezik a Momentum család friss tagja.

Galéria megnyitása

Amikor kiveszi az ember a füléből mindkét egységet, akkor a lejátszás intelligensen meg fog állni, nem megy tovább a zene, podcast. Ezáltal a lejátszás szüneteltetésével nem kell foglalkozni, és az üzemidő is hosszabb lesz. A vállalat az eddigi vezérlést továbbgondolták, és testre szabhatóvá tették. A felhasználók sok különböző gesztus használhatnak majd az új gesztusvezérlés révén, és úgy állíthatják majd be ezeket, ahogy a számukra legideálisabb. A Momentum True Wireless 2 a saját alkalmazásán keresztül nagyon egyszerűen konfigurálható. Ugyaninnen lehet elérni az ekvalizert is.

A fülhallgató külső dizájnja úgy változott meg, hogy kellemesebb viseletet biztosít majd az előző generációnál, hogy ne jelentsen terhet több órás használatot követően sem. Így, akik esetleg headset helyett használják, azok is elégedettek lehetnek majd. Feketében és fehérben lehet majd hozzájutni a készülékhez, és a tok színe is megegyezik majd a fülhallgatónak a színsémájával. A lehető legjobb minőségérzet eléréséért finom szövetes bevonatot kapott a hordozó, a fülhallgató pedig részben fém.

Galéria megnyitása

Nem vízálló az eszköz, de a cseppeket elviseli és a porral is boldogul egy bizonyos szintig (IP4x minősítéssel rendelkezik a gyári adata szerint). Örömmel számolhatunk be arról, hogy a Sennheiser elképesztően jó üzemidőt hozott itt össze, ami a TWS készülékek mezőnyében sajnos nem túlságosan jellemző. Ezzel a kiegészítővel egyetlen töltést követően 7 órán át lehet megállás nélkül zenét hallgatni. És még három alkalommal újra lehet tölteni a Momentum True Wirelesst a tokját használva, így összesen 28 órán keresztül lehet vele élvezni a szüntelen szórakoztatást – vagy éppen telefonálni is hosszú ideig lehet vele.

A Sennheiser Momentum True Wireless 2 nem lesz olcsó, 300 dollárt kell majd érte leszurkolni. Azt még nem lehet pontosan tudni, hogy a fehér modellnek mikor indul a szállítása, de a fekete már áprilisban a boltokba került. Jó eséllyel idővel a hazai boltok polcain is helyet kap a termék.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap