Amy Hennig elhagyta az Electronic Artsot, nem dolgozik Star Warson

Az Uncharted egykori kreatív igazgatójának nincs már köze az Electronic Artshoz. Az általa készített Star Wars-játék teljesen megváltozott.

Amy Hennig elhagyta az Electronic Artsot, nem dolgozik Star Warson

Tavaly októberben számoltunk be róla, hogy az Electronic Arts bezárta a Visceral Games stúdiót, ahol az Uncharted egykori kreatív igazgatója is foglalatoskodott. Konkrétan egy új, sötét hangulatú Star Wars-játék készült Amy Henniggel. A fejlesztést ezután átvette a kiadó új stúdiója, az EA Vancouver. Most a barcelonai Gamelab konferencián Amy Hennig elárulta az Eurogamernek, hogy már január óta nem dolgozik az Electronic Artsnál, és hogy az egykor általa vezetett Star Wars-projektet végleg betették a szekrénybe.

"Sajnálatos, mert mindenki nagyon szerette, amin dolgoztunk. De onnantól kezdve, hogy átadták másnak a projektet, és lineáris játék helyett átment nyitott világúba, minden megváltozott. Szeretném, ha egyszer visszahozhatnánk a mi játékunkat is, de ez egy nagyon komplikált dolog" - mondta Hennig.

A hölgy egyébként január óta nem tétlenkedik: éppen a saját független stúdióját szeretné elindítani, csak éppen eddig nem volt alkalma arra, hogy ezt bejelentse, mint ahogy arra sem talált megfelelő helyet, hogy egyértelművé tegye, nincs már az Electronic Arts kötelékében.

"Egyelőre egyeztetek több emberrel is, akik remélem, hogy majd csatlakoznak hozzám. Egy kis csapatot szeretnék, hat-nyolc, de legfeljebb tizenöt emberrel. Kisebb projektekben gondolkodom, melyek között ott van a VR is, így jelenleg különböző VR-os cégekkel is tárgyalok, és igyekszem elmélyülni a témában, mert eddig nem nagyon tettem".

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward