Among the Sleep nyílt alfa

A Kickstarteres gyűjtés hajrájában ingyen kipróbálhatjuk a játék alfa verzióját.

Among the Sleep nyílt alfa

A mai napon nyílt alfába lép, azaz inkább totyog a norvég Krillbite Studio különleges belsőnézetes horror játéka, amelyben egy kétéves kisgyerek bőrébe bújhatunk és az ő szemén keresztül láthatjuk a világot. A nyílt alfában ingyenesen kipróbálhatjuk a darabot, amelyre a gyűjtés jelenleg is folyik Kickstarteren: még négy nap van hátra, de már nem hiányzik sok a kitűzött 200 000 dolláros célhoz (jelenleg 188 408-nál tartanak).

Akinek bejött az ötlet és megteheti, az mindenképp támogassa ezt a különleges darabot, annál is inkább, mert ha a kitűzött alapra sikerül még rádobni 25K-t, akkor az Oculus Rift támogatás is megvalósulhat. Hogy ez hogyan néz ki, azt az alábbi videóban láthatjuk.

Erről a különleges indie játékról korábbi cikkünkben is olvashattok, és a Kickstarteres oldalon is sok videót, koncepciórajzot és egyéb információt találhattok, és az alfa is onna lesz letölthető (várhatóan estefelé). Ha minden jól megy, a játék az idei év utolsó negyedében jelenhet meg PC-re, Macre és Linuxra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward