Among the Sleep: megjelenés jövő héten

Pizsit fel, elő a játékmacival! Május 29-én már kisgyerekként gyönyörködhetünk és retteghetünk az Among the Sleep horror világában.

Among the Sleep: megjelenés jövő héten

Május 29-én jelenik meg a norvég Krillbite Studios belső nézetes horror játéka, amelyben szokatlan módon egy totyogós 2 éves kisgyereket kell alakítanunk. A különleges darab, amely PC-re (Windows, Linux) és Macre érkezik, és Steamen is meg fog jelenni, alkotók honlapján 19,99 dollárért előrendelhető. Aki szeretné kipróbálni, az a honlapról ingyenesen letöltheti az alfa verziót. A csapat már dolgozik a PlayStation4-es változaton is, amely támogatni fogja a Sony-féle Project Morpheus VR headsetet.

Az Among the Sleepet már jó ideje fejlesztik, eredetileg egyetemi projektként indult, aztán a független csapat úgy döntött, hogy teljes játékot készít belőle. A Kickstarteren indított gyűjtőkampány olyan jól sikerült, hogy a bónusz célkitűzések közül is sokat meg tudtak belőle valósítani, így az alkotók vehettek maguknak egy fagyit (tényleg ez volt az egyik bónusz), a játék támogatja az Oculus Riftet és ha szeretnénk, a készítők kommentárját és anekdotáit is meghallgathatjuk.

A játékban nincs harc, a hangulat és a felfedezés áll a középpontban, a gyermeki képzelet és az álmok szürreális világa kitűnő alapot kínálnak egy horror sztorihoz, ehhez jön még a perspektíva: kicsik vagyunk, és minden nagynak, félelmetesnek tűnik, különösen éjszaka. A félelmetes dolgok ellen egyetlen fegyverünk lesz, a rejtőzés: bebújhatunk a szekrényekbe, vagy a bútorok alá. A környezetünkben lévő tárgyakat manipulálni is tudjuk majd, pl. lépcsőt készíthetünk a fiókokból, a kisebb tárgyakat magunkkal vihetjük, a nagyobbakat tolni, húzni tudjuk.

A Krillbite Studios célja, hogy a játék segítségével egy olyan érdekes történetet meséljen el metaforák segítségével, amely bemutatja, mi az, ami félelmet vagy zavart vált ki egy gyerekben.

Kapcsolódó híreink:

Among the Sleep nyílt alfa

Totyogós horror - Hátrább a cumisüveggel!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward