AMD-s teszteredmények az új csúcskártya teljesítményéről

Az eredmények érdekesek, de mivel belsős tesztekről van szó, nincs kizárva, hogy egy picit jobb színben tüntetik fel az új videokártyát, mint a független tesztek.

AMD-s teszteredmények az új csúcskártya teljesítményéről

Az AMD kedden egy nagyszabású show keretén belül mutatta be új videokártyáit, amelyek közül a Radeon 300-as sorozat tagjai tegnap már el is rajtoltak. A Fiji alapú újdonságok érkezésére még egy picit várni kell – elsőként a Radeon R9 Fury X jelenhet meg, méghozzá június 24-én.

A következő hét folyamán kiderül, pontosan mire képes az AMD újdonsága az Nvidia különböző videokártyái ellen, ám némi teljesítmény-infó már most is érkezett, hála az AMD-nek. A vállalat belsős tesztek keretén belül hasonlította össze a Radeon R9 Fury X és a GeForce GTX 980 Ti teljesítményét, ehhez pedig a legnépszerűbb játékokat hívták segítségül. A tesztek 4K-s felbontás mellett zajlottak, a két videokártya pedig az alábbi eredményeket mutatta fel:

Forrás: The Tech Report

A Radeon R9 Fury X minden játékban jobb volt, mint a GeForce GTX 980 Ti, igaz, néhol csak egészen pici előnyre tudott szert tenni. A fentiek belsős tesztek, így nincs kizárva, hogy azokat a játékokat vették elő a cég illetékesei, amelyekben előnyre tud szert tenni riválisával szemben a Radeon R9 Fury X.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward