Alpha Protocol megjelenési dátum

A SEGA és az Obsidian végre ragasztott egy új dátummatricát az Alpha Protocolra. Ez pedig nem más, mint május 28-a (Európában). A fejlesztők szépen fokozatosan felépítették az érdeklődésünket a kémes RPG iránt (számos fejlesztői naplót és trailert adtak ki), ám amikor már karnyújtásnyira éreztünk magunkhoz a játékot, elcsúsztatták.

Alpha Protocol megjelenési dátum

A SEGA és az Obsidian végre ragasztott egy új dátummatricát az Alpha Protocolra. Ez pedig nem más, mint május 28-a (Európában). A készítők szépen fokozatosan felépítették az érdeklődésünket a kémes RPG iránt (számos fejlesztői naplót és trailert adtak ki), ám amikor már karnyújtásnyira éreztünk magunkhoz a játékot, elcsúsztatták.

Reméljük, májusban már tényleg nekieshetünk a CIA ügynök Michael Thorton kalandjainak, hogy felgöngyölítsük a sztorit átszövő összeesküvést. Karakterünk természetesen RPG-s hagyományokhoz hűen fejlődik majd, oszthatunk például AP-t (Advancement Point) lőfegyverekre, közelharci technikákra, lopakodásra és sok másra. Döntéseinknek ebben a játékban is igen nagy súlya lesz, ez mostanság kiemelt helyen van a fejlesztők listáján, aminek mi nagyon örülünk.

Bővebb információk és vizuális anyagok korábbi híreinkben találhatók, de álljon itt is egy rövidke gameplay bemutató az egyik fejlesztő kommentárjával.

            

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward