Alakulgat az új "Infinity Ward"?

Ahogy az várható volt az "eredeti" Infinity Wardot és Activisiont otthagyó kulcsemberek szépen lassan megérkeztek Vince Zampella és Jason West új stúdiójához, a Respawanhoz. Hivatalosan május 1-étől kezdik majd el a munkát az újdonsült EA partnercégnél.

Alakulgat az új "Infinity Ward"?

Ahogy az várható volt az "eredeti" Infinity Wardot és Activisiont otthagyó kulcsemberek szépen lassan megérkeztek Vince Zampella és Jason West új stúdiójához, a Respawnhoz. Hivatalosan május 1-étől kezdik majd el a munkát az újdonsült EA partnercégnél.

A szóban forgó 7 ember már frissítette is a Twitter/Facebook/LinkedIn profilját, így hamar híre ment a dolognak. Akiket tehát elsőként keblére ölel a Respawn: a két vezető dizájner, Todd Alderman és Mackey McCandlish; Mark Grisby és John Paul Messerly vezető animátorok, Chris Cherubini környezet tervező művész, Rayme Vinson szoftverfejlesztő és Jon Shiring programozó.

"Már alig várom a május 1-ét!" - nyilatkozta Shiring.

Szomorú az egész eset a sárdobálással a tárgyalóasztaloknál, de jó látni, hogy legalább megmaradt a csapat (egy része, akik kiléptek) és hamarosan elkezdik az első nagy projektjüket, mint Respawn. A "feltámadt" banda független stúdiót alkotott, így kizárólagosan az ő birtokukba lesz minden szellemi termékük és ők saját maguk kreatív főnökei is. Az EA az elmúlt időszakban sokat változtatott az üzletpolitikáján, minden esély megvan rá, hogy a partnerprogramjuk jól süljön el a Respawnnal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward