Alakul a Darkwood

Ha minden jól megy, májusban már a Steam Early Access segítségével elérhető lesz a különleges fölülnézetes túlélő horror.

Alakul a Darkwood

Az Acid Wizard Studio különleges, felülnézetes túlélő horrorja hamarosan elérhető lesz Steamen, az Early Access keretein belül. A független fejlesztők szerint már készíthetjük a hálózsákot, sátrat és a lefűrészelt csövű shotgunt, mert ha minden jól megy, már májusban játszhatunk a korai verzióval. Ennek alkalmából közzétettek egy új előzetest, így betekintés nyerhetünk abba, hogyan alakul ez a hangulatosnak ígérkező játék.

A fejlesztők azt is elmondták, hogy megpróbálják már az elejétől támogatni a Maces és Linuxos verziókat, hogy azok is készen álljanak a májusi korai indulásra, de valószínűbb, hogy ezek csak később fognak elkészülni.

A Darkwood bemutatkozása tavaly júniusban nagy sikert aratott, az Indiegogo kampányuk során a kitűzött 40 000 dolláros célt sikerült túlszárnyalniuk, összesen 57 323 dollár jött nekik össze. A kezdetek óta a Darkwood sokat változott, de amit az alkotók a legfontosabbnak tartanak az maradt: döntések, melyek jelentőségteljes következményekkel járnak, és melyeknek súlya van a történet alakulása szempontjából. Az alkotók sokat gondolkodtak azon, hogy a játékban a halál végleges legyen-e, végül úgy döntöttek, hogy valószínűleg meghagyják választható opciónak, így a hardcore és kevésbé hardcore játékosok is kedvük szerint játszhatnak.

Kapcsolódó hírünk:

Darkwood – horror, felülnézetből

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward