Alacsony profilú, RGB-s CPU hűtő a Cooler Mastertől

Kompakt gamer gépek számára tökéletes lehet a MasterAir széria új tagja, és egy friss ventillátorral is bővült a kínálat.

Alacsony profilú, RGB-s CPU hűtő a Cooler Mastertől

Cooler Master változatos processzorhűtőkkel tud szolgálni az érdeklődők számára, és most a kínálata egy újabb izgalmas taggal gyarapodott. Befutott egy új alacsony építésű megoldás, ami szinte „beleolvad” az alaplapba, annyira lapos; továbbá egy eddig nem látott hűtőventillátor is megjelent a kínálatában, ami több célra is használható lesz.

Galéria megnyitása

A MasterAir G200P minden ízében arra lett tervezve, hogy tényleg hihetetlenül kicsi helyet foglaljon, miközben megfelelő hatékonysággal tudjon meghűteni egy középkategóriás processzort. A termék mindössze 39,4 milliméterre emelkedik ki a síkból (95 x 92 mm2 a területe), és akár nyolcmagos CPU-t is képes megfelelő módon meghűteni. Alumíniumból készült a borda, és nagyon sok vékony lamella található benne, több mint 50 lemez gondoskodik arról, hogy tökéletes legyen a hőleadás, a meleg elvezetésében pedig kettő C-alakú hővezetőcső is szerepet vállalat. Ez utóbbiak persze már rézből készültek.

A Cooler Master kiváló hűtőket tud terezni, és a MasterAir G200P is egy remek légkavarót kapott a hátára. Mindössze 92 milliméteres a ventilátor, és nagyon magas fordulat elérésére képes, de így sem túlzottan hangos. A PWM-es egység 800 és 2600 RPM között tud üzemelni (± 10%), és 35,5 CFM  légszállításra képes, miközben csak 26 dBA a zajszintje. Azt is fontos kiemelni itt, hogy rendelkezik a ventilátor RGB világítással, így hiába kicsi, látványosan festhet egy kompakt, plexis oldallapú, játékos gépben.

Galéria megnyitása

A gyártó ajánlása szerint 95 wattig lehet használni, ami manapság már eléggé széles mozgásteret jelent szerencsére. Kompatibilis a termék minden modern Intel és AMD processzorral (AMD AM4/FM2+/FM2/FM1/AM3+/AM3/AM2+/AM2 ; Intel LGA1151/1150/1155/1156). És elvileg az élettartamára sem lehet majd panasz, mert a Cooler Master szerint 40 ezer órát bírnia kell folyamatos működés közben.

A Cooler Master az alacsony profilú CPU hűtő mellett egy friss légkavarót is előhúzott a kalapból. A MasterFan MF120 Halo ideális akár hűtőbordákon akár házban való felhasználásra. A tervezők ennél az Air Balance lapátot használták fel, és több réteg zajszűrő megoldást is felhasználtak annak érdekében, hogy kellően csendes legyen az eszköz, plusz kifinomultan szabályozható, így 6 és 30 dBA közötti zajszintet tud. Ezen is van RGB világítás, és nagy mennyiségű levegőt képes megmozgatni (47,2 CFM), ami kifejezetten fontos.

Galéria megnyitása

A Cooler Master MasterAir G200P máris rendelhető az Egyesült Államokban, és 45 dolláros ajánlott fogyasztói áron kelleti a bájait. A MasterFan MF120 Halo esetében pedig 22 dolláros vételárral kell számolni, és ez sem várat magára.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap