Akkumulátoros Full HD konferenciakamera a Logitechtől

A ConferenceCam Connect egy nagyon jól felszerelt, sokoldalú kiegészítő, ami az üzleti felhasználók számára igen nagy áldás lehet. Persze meg is kérik az árát.

Akkumulátoros Full HD konferenciakamera a Logitechtől

A Logitech egy új, rendhagyó dizájnnal ellátott termékkel jelentkezik, ami nem más, mint egy termosz alakú, rendkívül sokoldalú Full HD konferencia kamera. A Logitech ConferenceCam Connect névre hallgató újdonság formabontó háza egy ZEISS lencsével dolgozó Full HD kamera mellett vezeték nélküli kommunikációs szolgáltatásokkal is büszkélkedik (BT és WiFi), így kihangosítóként éppúgy használható, mint vezeték nélküli prezentációs eszközként, amely projektorra vagy nagy képátlójú kijelzőre továbbítja a különböző mobil konfigurációkon található tartalmakat.

A ConferenceCam Connect 1080P-s webkamerája 90 fokos látószöggel rendelkezik, így akár 6 fős csoportok esetén is használható, felbontása miatt pedig remekül látszanak majd a beszélgetőpartnerek mimikái, gesztusai és egyéb reakcióik.

A lencse látószögének manuális állítására éppúgy van lehetőség, mint digitális vezérlésére, és még digitális zoom opció is van. Az említett funkciókat a mellékelt távirányítóval is vezérelhetjük, ami használaton kívül lencsetakaróként működik. A henger alakú újdonság tetején találhatóak az üzemmód-váltó gombok (vezetékes, BT, WiFi). A kamera aktuális üzemállapotáról egy kör alakú státusz LED árulkodik, ami a henger alján található.

A készülékben egy full-duplex kihangosító is helyet kapott, ami visszhang-csökkentő és zajszűrő funkcióval egyaránt rendelkezik, hála két beépített térmikrofonjának. Ezek a mikrofonok 360 fokban működnek, hatótávolságuk átmérője pedig nagyjából 3,65 méter.

Az akkumulátorral is ellátott 766 grammos újdonságon HDMI port is van, amelyen keresztül HD televízióhoz vagy monitorhoz kapcsolódhat. Utóbbinak köszönhetően Miracast támogatással ellátott Android 4.3-as vagy Windows 8.1-es eszközökről vezeték nélkül továbbíthatunk tartalmakat a kijelzőre, legyen szó prezentációról vagy éppen egy videóról. Az USB porton keresztül igény esetén akár PC, Mac vagy Chromebook is csatlakozhat az újdonsághoz.

Akkumulátoros üzemidő tekintetében egyetlen teljes töltés hatására nagyjából három órán át tarthatunk videokonferenciát, de ha csak telekonferenciára vágyunk, akkor full-duplex kihangosítóként akár 15 órán át is elketyeg a rendszer.

Az üzleti szegmensbe szánt kiegészítő tökéletesen kompatibilis a Lync 2013, a Cisco Jabber, a WebEx és a Skype platformmal, ára azonban elsőre kissé borsosnak tűnhet, hiszen 499,99 dollárt kérnek el érte. A termék ezüst és piros kivitelben egyaránt elérhető lesz – utóbbi limitált kiadás.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward