Akkora javítást kap az Overwatch, hogy...

... hogy a Blizzard egyenesen remasternek hívja!

Akkora javítást kap az Overwatch, hogy...

Nem kell aggódni, nem azért hívja a Blizzard remasternek az új javítást, mert gyökeresen átalakítja a játékot, viszont 13 hős képességeihez nyúlnak hozzá, és úgy tűnik, hogy ehhez számos ponton hozzá kellett nyúlni a játékhoz, így a patch 8GB-ot foglal. 

Az idén bekerült role queue és Sigma jelentős változásokat hozott az Overwatch életében. Azonban úgy látszik, hogy egy olyan erős tank karakter, mint Sigma eléggé felkavarta az Overwatch metagame-jét, így a Blizzard számos ponton változtatásokat eszközöl a hősön, és ezzel kapcsolatosan más hősökön is.

Sigma esetében a Kinetic Grasp képesség nem blokkolja többé Roadhog Chain Hookját, sem pedig Brigitte Whip Shotját, így lehet majd interruptolni. Sigma ultimate-je, a Gravitic Flux csak 0,9 másodpercig fogja a levegőben tartani a hősöket 1,2 másodperc helyett. Továbbá az Experimental Barrier regenerációs rátája 175-ről 150-re csökken, és 1 másodperc cooldown kerül be használat után, hogy ne lehessen spammelni. Levették viszont róla a kezdeti 0,2 másodperces castolási időt.

Más hősök esetében például Oria Protective Barrierjének a cooldownja növekedett, Symettra Photon Barrierjének az időtartama és életereje csökkent, és Baptise Immortality Fieldjének az életereje is csökkent. A Blizzard láthatóan nekiállt a védelmi képességek nerfelésének. De akadnak azért buffok is: Tracer pisztolyának sebzése például 10 méter helyett csak 13 méter után kezd el csökkenni.

A teljes patch notes megtalálható itt. A patch már elérhető a PTR szervereken, ám a Blizzard hozzá teszi, hogy a jelenlegi változások csak a PC-s verzióra lesznek érvényesek, és ugyan egy hasonló patch érkezik majd konzolokra is, azok nem biztos, hogy minden ponton megegyeznek majd a PC-s javítással.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap