Shop menü

AI ASSZISZTENST KAP AZ MICROSOFT OFFICE CSOMAG – JÖN AZ ELŐFIZETÉSES COPILOT PRO

Havi 20 dollárért cserébe nagyon sokat segíthet a mindennapi irodai munkában a Copilot Pro.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
AI asszisztenst kap az Microsoft Office csomag – Jön az előfizetéses Copilot Pro

A Microsoft fejlesztőcsapata egy rendkívül hasznos újítás bevezetését jelentette be, ami ezúttal az Office szoftvercsomagot használó átlagfelhasználókat veszi célba. A Copilot Pro névre keresztelt újítás lényegében egy mesterséges intelligenciára alapuló irodai asszisztens, ami a Microsft 365 Personal és a Microsoft 365 Home előfizetéssel rendelkezők számára érhető el, segítségével rengeteg feladatot oldhatnak meg minden eddiginél hatékonyabban és gyorsabban. A CoPilot Pro használata havi előfizetési díjhoz kötött, amelynek mértéke havi 20 dollár, cserébe viszont egy rendkívül ütőképes AI asszisztenssel gazdagodik az Office szoftvercsomag repertoárja.

Galéria megnyitása

Hogy mi mindenre lehet bevetni a Copilot Pro szolgáltatást? Képes például AI által generált szövegek ajánlására, de akár egy Word dokumentum összefoglalóját is képes elkészíteni. Ezzel egy időben Excel alapú adatelemzésre, valamint diagramok készítésére is bevethető, sőt, ha szükséges, akár teljes PowerPoint bemutatót is készíthet egy rövid szöveges leírás (prompt) alapján.

A repertoár itt még egyáltalán nem ért véget, ugyanis a szolgáltatás segítségével akár az Outlookba érkező levelekre is ajánlhat válaszokat, valamint számos egyéb feladatban is segíthet, ezáltal jelentősen növeli a produktivitást, ideális esetben sok-sok terhet vehet le a felhasználó válláról.

Galéria megnyitása

A Copilot Pro abban különbözik a normál Copilot szolgáltatástól, ami Microsoft fiók birtokában, ingyenesen is elérhető, hogy szorosan integrálták az Office szoftvercsomagba, bonyolultabb feladatokat is képes elvégezni, így összességében nagyobb segítséget nyújt az irodai munkában, mint ingyenes társa.

Annak érdekében, hogy a Copilot Pro működése zavartalan és gyors lehessen, a szolgáltatást folyamatosan elérhetik a felhasználók, akár a GPT-4 alapú, akár a GPT-4 Turbo alapú funkciókat kell használni. Ehhez képest az ingyenes Copilot esetében a fennmaradó erőforrások állnak rendelkezésre, amelyek az után maradnak, hogy a prioritással rendelkező ügyfeleket kiszolgálták.

Galéria megnyitása

Nagyon fontos kiemelni, hogy a Copilot Pro csak és kizárólag akkor érhető el, ha rendelkezünk aktív Microsoft 365 előfizetéssel, és ezen felül kell még megfizetni a havi 20 dolláros előfizetési díjat is. Ezzel lényegében az átlagfelhasználók számára is elérhetővé váltak azok a funkciók, amelyekkel eddig csak az üzleti felhasználókat szolgálták ki, ilyen például a PowerPoint előadások készítésének lehetősége is.

Galéria megnyitása

A Copilot Pro repertoárja a Microsoft ígérete szerint az elkövetkező időszakban szélsebesen bővülni fog, vagyis még több Microsoft alkalmazás és szolgáltatás esetében nyújthat segítő jobbot az AI alapú asszisztens. Mától az Office 365 Home és az Office 365 Personal felhasználók és élvezhetik az általa kínált előnyöket, arról azonban nem esett szó, a többi Microsoft szoftver és szolgáltatás esetében mikor teszik elérhetővé a szoros Copilot Pro integrációt. Alighanem erről is rövidesen beszámolnak.

A Copilot Pro jelenleg angolul, németül, franciául, kínaiul, olaszul, japánul, portugálul, valamint spanyolul tud segíteni a felhasználóknak, arról egyelőre nincs hír, hogy a magyar nyelv támogatását mikor építik be.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére