Acer Ferrari 1200: új taggal bővült a sorozat

Az Acer Ferrari sorozatú noteszgépei között most egy új jövevényt köszönthetünk, amely a Ferrari 1200-as típusjelzést viseli. A termék dizájnját tekintve követi a Ferrari családba tartozó gépek esetében már megszokott megoldásokat: a termék fedlapja szénszálas burkolattal bír, amelyen természetesen ezúttal is jelen van a Cavallino Rampante embléma.

Acer Ferrari 1200: új taggal bővült a sorozat

Az Acer Ferrari sorozatú noteszgépei között most egy új jövevényt köszönthetünk, amely a Ferrari 1200-as típusjelzést viseli. A termék dizájnját tekintve követi a Ferrari családba tartozó gépek esetében már megszokott megoldásokat: a fedlapja szénszálas burkolattal bír, amelyen természetesen ezúttal is jelen van a Cavallino Rampante embléma.

A kis újdonság AMD 780G lapkakészletre épül, ennek köszönhetően integrált Radeon HD 3200-as videó vezérlővel is el van látva, amely 256 MB dedikált rendszermemóriából és akár 1792 MB-nyi megosztott memóriából képes gazdálkodni, a videó vezérlő hardveres gyorsítást kínál az MPEG-2-es, WMV9-es és H.264-es videó fájlok lejátszásakor. A noteszgép két memória foglalatában összesen 4 GB-nyi DDR2-es SO-DIMM ram helyezhető el. A terméket AMD Turion X2-es, X2 Ultra vagy Athlon processzorral szerelve lehet megvásárolni. A 12,1 hüvelykes képátlójú LCD kijelző 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes, 1280 x 800 pixeles natív felbontáson. Az adatok tárolásáról 2,5 hüvelykes SATA merevlemez gondoskodik, az optikai meghajtó szerepét pedig egy DVD-Super Multi DL egység tölti be. A termék Bluetooth és WiFi 802.11 B/g adapterekkel egyaránt rendelkezik.

A 12,1 hüvelykes noteszgépben öt az egyben kártyaolvasó is megtalálható (SD/MS/MS-Pro/MMC/xD-Picture card), ezen kívül Gigabites Ethernet porttal, 3 darab USB 2.0-s csatlakozóval, 1 db FireWire csatlakozóval és ujjlenyomat olvasóval szintén fel van szerelve. A készülék 6 cellás lítiuom ion akkumulátorral érkezik, amely nagyjából 3 órás üzemidőt nyújt a rendszer számára. A gyártó az újdonsághoz Bluetooth-os egeret is mellékel. A termék egyébként 304 x 228 x 43 mm-es méretekkel és 1,99 Kg-os súllyal büszkélkedik. A noteszgéphez Windows Vista Business, Home vagy Home Premium operációsrendszert lehet választani. Az Acer új, Ferrari 1200-as noteszgépe már számos helyen elérhető (legalábbis árlistákon), a termék ára 360 000 forint körül mozog. Az Acer egy év utazógaranciát vállal rá.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward