A Zynga fejest nem érdekli a kreativitás

Egy volt Zynga dolgozó volt kedves és mesélt egy kicsit arról, hogy milyen is a légkör a FarmVille-ért felelős böngészős játékokat gyártó cégnél.

A Zynga fejest nem érdekli a kreativitás

Egy volt Zynga dolgozó volt kedves és mesélt egy kicsit arról, hogy milyen is a légkör a FarmVille-ért felelős böngészős játékokat gyártó cégnél. Emberünk szó szerint idézte az alapító Mark Pincus szavait:[bold] "A sz*rnak sem kell innováció. Nem vagy okosabb, mint a versenytársaid. Egyszerűen másold le amit ők csinálnak, amíg el nem éred az ő számaikat."

[/bold]

A volt alkalmazott ezt követően így fogalmazott: "Bátran ki merem mondani, hogy ez a legelvetemültebb hely, amibe eddig belefutottam, mind kulturális, mind üzleti szempontból. Minden barátomat óvtam attól, hogy a Zyngánál vállaljon munkát."

Már rengetegszer mondtuk, de szeretünk ilyen nagy számokkal dobálózni. A FarmVille, a Zynga sikerjátéka havi 84 millió felhasználót vonz, de ha ez nem lenne elég, ott van még nekik a FishVille, Petville, Cafe World és a Mafia Wars... A fenti híreket a cég természetesen nem kommentálta.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward