A weboldal színeihez igazítja a Razer Chroma világítást a Vivaldi

A fejlesztőcsapat a Philips Hue sorozathoz már kínált hasonló integrációt.

A weboldal színeihez igazítja a Razer Chroma világítást a Vivaldi

A Chromium motor köré épülő Vivaldi webböngésző megjelenése óta alaposan kikupálódott, felhasználói bázisa is szépen növekszik, ami nem is csoda, hiszen egy jól kezelhető, viszonylag gyors webböngészőről van szó, ami sok hasznos extrát kínál. A szóban forgó webböngésző legfrissebb kiadása éppen néhány órája jelent meg, újításai között pedig szerepel egy érdekes funkció, ami elsősorban a Razer Chroma világítással ellátott gamer eszközök tulajdonosainak jöhet jól.

A 2.5-ös Vivaldi ugyanis Chroma integrációval érkezik, vagyis újfajta webböngészési élményt kínál, ugyanis a megnyitott weboldal színeire állítja a Chroma támogatással ellátott eszközök RGB LED alapú világítását. Hasonló különlegességet korábban persze már bemutatott a Vivaldi fejlesztőcsapata, ugyanis elsőként kínáltak Philips Hue integrációt, ami az aktuális weboldal fejécének uralkodó színvilágához igazította az otthoni Philips Hue fényforrások színét.

Galéria megnyitása

A Razer Chroma integráció ugyanezt teszi, vagyis a FaceBook megnyitásakor kékre, a YouTube esetében pedig pirosra váltanak a Razer Chroma támogatással ellátott eszközök fényei. Amennyiben rendelkezünk Razer Chroma támogatással ellátott eszközzel, a Settings menü Themes fülére kattintva megtaláljuk az „Enable Chroma” opciót, amit kipipálva máris az adott weboldal színeit alkalmazza majd a hangulatfény. A funkció jelenleg csak Windows alatt működik.

Az új webböngészőnél természetesen továbbra is lehetőség van a böngészőfülek, illetve fülcsoportok hibernálására, így memóriát takaríthatunk meg, valamint több weboldal is osztozhat a képernyőfelületen. A kínálat részét képezik még a testreszabható egér-gesztusok is, amelyek gyorsítják a webböngészést, de a gyors keresés, valamint a Web Panel funkció is remekül jöhet – utóbbival a bal oldalsávra  helyezhetünk bizonyos weboldalakat, amelyek így gyorsan és kényelmesen elérhetőek.

Galéria megnyitása

Az újítások között szerepel, hogy a Speed Dial fülön található weboldal-ikonok mérete mostantól állítható, így kényelmesen saját igényeikhez igazíthatjuk őket, hogy esztétikusan és áttekinthetően jelenjenek meg. A böngészőfüleket mostantól egyszerűbben oszthatjuk csoportokba, hála a Quick Commands menünek, a billentyű-kombinációknak, valamint az egér-gesztusoknak – ezek működése természetesen szabadon módosítható a beállítások között.

A Vivaldi új, 2.5-ös kiadása innen tölthető le.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap