Shop menü

A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSAI EZEKKEL AZ OVERWATCH 2 HŐSÖKKEL JÁTSZANAK

Török Roland
Török Roland
A világ legjobb játékosai ezekkel az Overwatch 2 hősökkel játszanak

Az Overwatch 2 az elődjéhez hasonlóan kompetitív PvP cím. Bár a Blizzard még mindig nem tudta sikeresen kigyomlálni az összes hibát, amik az indulással együtt a rangsorolási rendszerben hátramaradtak, azért sokan játszák versenyszerűen a játékot. 

A különböző régiókban viszont máshogy alakulhatnak a hősválasztási szokások, ebből a Reddit posztból pedig ki is derülhet, hogy melyek a legjátszottabb hősök a TOP 500-as játékosok között. 

Galéria megnyitása

Mint látható, a DPS karakterek között Tracer, Widowmaker, Hanzo messze a legnépszerűbb, de nincs nagyon lemaradva Cassidy sem az EU-n belül. A legnépszerűtlenebb DPS hősök szinte sose választódnak ki, így elég sok karakterrel szinte sosem játszanak. 

Galéria megnyitása

A tankok között D.Va, Junker Queen, Sigma és Winston a legnépszerűbb a kontinensünkön, de Ramattra és Wrecking Ball is előkellő helyen szerepel. Amivel szinte senki nem játszik az Orisa és Roadhog. 

Galéria megnyitása

A támogató hősök között Ana messze a legnépszerűbb, a második helyen Kiriko és Zenyatta osztozik. Lifeweaver még új, vélhetően azért van alul, viszont Moira tényleg senkinek nem kell. 

 A képek mindegyike ebből a Reddit posztból származik.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére