Shop menü

A SÖTÉTSÉG ERŐI MUNKÁLKODNAK MAJD A CALL OF DUTY MODERN WARS WARFARE III-BAN

Ismerős arcok és helyszínek várnak majd ránk.
Török Roland
Török Roland
A sötétség erői munkálkodnak majd a Call of Duty Modern Wars Warfare III-ban

Az új Call of Duty játék, a Modern Warfare III a korábbi részhez képest igencsak hamar érkezik, de akinek volt már hozzá szerencséje úgy nyilatkozik róla, hogy ez egyáltalán nem látszik meg rajta és egy elég tartalmas címmel lesz dolgunk. 

A november 10-es megjelenésig viszont még sok víz lefolyik a Dunán, így az Activision szép lassan adagolja a játékkal kapcsolatos híreket, természetesen ezzel fenntartva az érdeklődést. Kezdjük először a kevésbé sötét bejelentésekkel. 

A Call of Duty Multiplayer pályáiról lesz most szó, ami sokak számára fog ismerős élményt nyújtani, amennyiben játszottak az eredeti MWIII-as mapokon. Az új részben visszatérnek az olyan klasszikus helyszínek, mint a Derail, Invasion, Favela, Skidrow, Highrise, Estate, Karachi, Underpass, Rust és a többiek. 

A fejlesztők szerint bár lesznek kisebb módosítások, ezek a klasszikus pályák úgy lesznek kialakítva, hogy tényleg azt a benyomást keltsék, ismerős helyeken harcolunk. Ők maguk is rajongói az előző MWIII játéknak, így szerettek volna úgy hozzányúlni a helyszínekhez, hogy jobban megfeleljenek a modern játékmenetnek, de sose estek át a ló túloldalára, az eredeti pályaelemek megtartása volt a fő prioritás. 

A Modern Warfare III-mal egy időben természetesen jön a zombi mód is. A Call of Duty játékok szerves részének számító élőhalott aprításban több nemzet operátora harcolhat majd, miközben nyílt világ jelleggel folyik majd az abszolút háború az élők és élőhalottak között. 

Galéria megnyitása

Végül pedig, bár szervesen nem kapcsolódik a Modern Warfare III-hoz, a Warzone 2-höz igen. A Diablo IV karakterek, Inarius és Lilith, Evil Dead 2-ből Ash Williams, Hellsing féle Alucard és még sok mindenki más is részese lesz az összecsapásoknak.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére