A Riot bannolja a vásárolt Valorant béta fiókokat

A Riot bannolja a vásárolt Valorant béta fiókokat

Kedden elindult a Valorant zárt bétája és ahogyan ilyenkor lenni szokott, nagyon sokan kimaradnak a buliból. A Riot a Twitch nézők között véletlenszerűen sorsolja ki a hozzáféréseket, van, aki egyszerre 20 közvetítést is futtat, de így sem jár sikerrel.

Nem csoda, hiszen a keddi napon, több, mint 1 700 000 néző volt a játékstreamer oldalon aktív nézőként jelen, ami elképesztően magas szám.

Galéria megnyitása

A Riot elismerte, hogy számít az, hogy mennyit nézi az ember, de nem annyira, hogy emiatt valaki kiégjen. Elég, ha egy bizonyos időt összegyűjt a nézett idővel és utána már megkapja az esélyt, hogy hozzáférést kapjon. Szerintük amúgy rengeteg játékost beengedtek már, sokan játszanak a játékkal, de sajnos közel sem annyian, mint amit az igények mutatnak. Viszont fontos a stabilitás, így nagyon megválogatják az emberek számát az elkövetkezendő napokban és hetekben.

A helyzet viszont az, hogy sokan nem bírnak várni és vásárolnak maguknak hozzáférést olyantól, aki kapott. Egy ilyen fiók körülbelül 18-50 ezer forint értékben kel el, vannak, akik direkt néző botokat állítottak a célra, hogy aztán ezzel kereskedjenek.

A Riot viszont már tweetelt is a dologról, miszerint egy csomó Valorant zárt béta accountot örökre kitiltottak, amiket eladtak vagy botokkal szereztek meg, ennek köszönhetően pedig még több normális játékos férhet be. Figyelmeztetnek is, hogy ne vegyél ilyen accountot, mert könnyen elveszítheted azt.

Az egyetlen megoldás tehát továbbra is az, ha össze van kötve a Riot fiókod a Twitch-csel és azokat a streamereket követed, akiknél ki van írva, hogy „Dropok engedélyezve”. A Valorantot a cikk írásakor 727 809 néző figyeli.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap