A Resident Evil 7 producere a Silent Hills törléséről

Nem örült neki és ennek most hangot is adott.

A Resident Evil 7 producere a Silent Hills törléséről

Masachika Kawata, a Resident Evil 7 producere egy interjú keretében fejtette ki véleményét Hideo Kojima törölt játékával kapcsolatban.

A P.T. (a Silent Hills játszható kedvcsinálója) és a Resident Evil 7 közötti, stílusbeli hasonlóságokról beszélve elmondta, hogy kipróbálta a „demót” és egy remek játék nagyszerű bemutatójának tartotta. Jól nézett ki, rengeteg lehetőség volt benne és személy szerint nagyot csalódott, hogy végül nem lett belőle semmi.

A P.T. iránti rajongásának kifejezése után persze nyomatékosította a demó és a Resident Evil 7 közötti különbségeket is. Ez utóbbi készítését a P.T. bejelentése előtt elkezdték már, rá is csodálkoztak a hasonló, belső nézetes játékmenetre, de mostanra az is tisztán látszik szerinte, hogy a Resident Evil 7 tartalma teljesen eltér a Kojima-játék irányvonalától.

A rajongók egy ideje a két projekt közötti hasonlóságokról pletykáltak, de Kawata mondatai gyakorlatilag cáfolják ezt. Miközben pedig a Silent Hills-szel sajnos valószínűleg sosem játszunk majd, addig a Resident Evil 7 jövő januárban megjelenik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward