A Remedy szeretettel gondol a kalózokra is...

Na jó, azért ez túlzás, de reménykednek!

A Remedy szeretettel gondol a kalózokra is...

A fejlesztő Remedy a következőt üzeni mindazoknak, akik a vásárlás helyett letöltik az Alan Wake PC verzióját: élvezzétek a sztorit! A játék 2 évvel az Xbox 360-as verziójának megjelenése után, mától végre elérhető lesz PC-re is. A csapat felkészülve várja, hogy mint single player játékot, rengetegen töltik majd le illegálisan. Nem esnek ettől kétségbe.

"Természetesen foglalkoztat minket a dolog. Öt év és sokunk véres verítéke és könnyei vannak a játékban. Reméljük, igazi klasszikust látnak majd benne az emberek. Mi csak egy 60 fős kis csapat vagyunk."

"Lesznek akik fizetnek majd érte, és lesznek akik nem. A végső célunk persze, hogy minél több embert szórakoztassunk." Oskari Hakkinen bízik benne, hogy a PC-s kalózok nagyon fogják majd szeretni a játékot és a sztorit és ha eljön az ideje talán valami mást meg is vesznek majd az Alan Wake franchise-on belül.

Hakkinen felhozta példának azokat a mobilos játékokat amik hagynak téged játszani kb. 40 percet, aztán felteszik a kérdést, hogy akarsz-e tovább menni egy dolcsi bedobásával... Az Alan Wake persze nem ugyanez a kategória, de remény ott van, hogy ha ez tetszik majd a játékosoknak, akkor talán később tényleg vesznek majd valamit, amit a Remedy csinált. A csapat nem avatkozik bele semmibe, hagyja, hogy maguktól menjenek a dolgok. Szerintük nem lehet a kalózkodás ellen harcolni, csak bízni az emberekben.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward