A PS4 kezelőfelülete - screenshotok

A Sony szép nagy csokornyi screenshotot tett közzé a PlayStation 4 kezelőfelületéről.

A PS4 kezelőfelülete - screenshotok

A Sony nagyfelbontású képeket tett közzé a PlayStation 4 kezelőfelületéről, közöttük található a felhasználói profil és a különböző megosztási lehetőségek is.

A PS4 kezelőfelületén végigscrollozhatunk a különböző játékok és programok, a zenei szolgáltatások és a böngésző között. A profilt bemutató képernyőn egy nagyméretű fotót láthatunk magunkról, itt vannak a linkek az adatainkhoz, a barátainkhoz és a legújabb ténykedéseinket is innen tekinthetjük meg, ezen kívül a szöveges és a hangos chat funkciók is itt találhatóak.

A trófeáink előkelő helyen, a nevünk és a felhasználói ID alatt szerepelnek. Ha egy játékos online tartózkodik és streamel, akkor belekukkanthatunk mivel játszik éppen, és akár be is csatlakozhatunk a játékába.

Legújabb ténykedéseinkről Facebook-stílusú feed tájékoztat, amelyben a megosztott videók is szerepelnek. A megosztás háromféle módon történhet: állókép, videoklip, vagy élő videoközvetítés formájában. A képeken az is látszik, hogy videóinkat vágni is tudjuk majd, elég lesz egyszerűen kiválasztani a kezdő és végpontokat.

A streamelést bemutató képen látható, hogyan közvetíthetjük élőben, Ustream segítségével ahogy játszunk. A jobb alsó sarokban élőben látható saját fizimiskánk, oldalt pedig a szöveges chat, melynek segítségével nézőink megoszthatják egymással magvas gondolataikat.

Okostelefonos és táblagépes képek is bekerültek ebbe a szép csomagba, ezeken a gépezeteken feltehetően PlayStation App segítségével fognak működni ezek a csodák.

A Sony a múlt heti PS4 konferencián bejelentett egy Xbox SmartGlass-stílusú applikációt, amelynek segítségével érintőképernyős készülékeket használhatunk második irányítási metódusként.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward