A PS4 egyik induló címe lesz a Warframe

A PC-re már megjelent játék a PS4 induló címei közé fog tartozni.

A PS4 egyik induló címe lesz a Warframe

A Darkness 2 és a Dark Sector fejlesztője, a Digital Extremes bejelentette, hogy ingyenesen játszható külső nézetes co-op shootere, a Warframe a PlayStation 4 induló címei közé fog tartozni. A játék egyébként már megjelent PC-re, cikkünk erre található róla. A Digital Extremes elmondása szerint a PS4-es verzió támaszkodik majd a Sony konzol közösségépítő részeire, és használni fogja a DualShock 4 kontroller lehetőségeit, így a tapipadot is.

Létezik egy Androidos és iOS-es app is, amely a Warframe Nexus névre hallgat, ennek segítségével valós időben követhetjük a játékkal kapcsolatos információkat, és a nagy játék bizonyos funkcióit is elérhetjük.

A Digital Extremes kreatív igazgatója, Steve Sinclair a következőket mondta: "Hihetetlenül klassz dolog, hogy a Warframe-et elkészíthetjük a PS4 indulásához. Tisztába vagyok vele, mennyire ironikus, hogy a játék eredeti koncepciója az első PS3 generációhoz szóló videók között volt látható, és aztán mégsem lett belőle semmi, egészen mostanáig. Izgalmas idők várnak ránk a generációváltáskor.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward