A Pokémon Go készítői berakták, majd mégis kivették egyik újításukat

Nem bírták feldolgozni a rengeteg beérkező javaslatot.

A Pokémon Go készítői berakták, majd mégis kivették egyik újításukat

A Niantic hatalmas utat járt be addig, hogy megjelenjen a mindent elsöprő AR játékuk, a Pokémon Go, de az utazásuk még nem ért véget és most a közösség segítségét szerették volna igénybe venni, hogy még érdekesebb legyen a játék.

A PokéStop és Gym hozzájárulási rendszer segítségével a 40-es szintű játékosok a világ minden tájáról ajánlásokat tehetnek arra, hogy egy helyszín vagy látványosság megkapja az említett státuszokat, ezáltal színesebbé varázsolhassák a játékot.

Egy edző saját anyanyelvén, pontosabban a környék lokális nyelvén nyújthatja be javaslatait a helyszínekre, amiről aztán a többi játékos szavazás alapján eldöntheti, hogy bekerüljön-e a játékba. Amire figyelniük kell a javaslat benyújtóinak, hogy pontos geolokációs adatokra van szükség és persze a javasolt helyszín nem lehet megközelíthetetlen vagy veszélyes helyen. A helyszínről készült jóminőségű fotó szintén elengedhetetlen és más személy sem lehet rajta.

Eddig ez egy nagyszerű újításnak tűnik, ami a kezdő és haladó edzők életét is megkönnyítheti, viszont technikai probléma van a rendszerrel, ami miatt a fejlesztők kénytelenek voltak kivenni az újítást, legalábbis ideiglenesen, amíg a hibát meg nem oldják. Igaz, hogy nem a világ minden táján volt elérhető a hozzájárulás rendszer a kezdetektől, viszont rengeteg jogosult játékos azonnal belevágott a lehetőségbe, hogy a virtuális Pokémon világ részévé válhat a munkájával, így az egyszerűen lehalt.

Természetesen ezek a javasolt új helyszínek nemcsak a Pokémon Go-ban nyújtanak majd segítséget a Nianticnak, hanem jó eséllyel a többi játékuk adatbázisába is bekerülnek majd ezek a pontok. Így az Ingrees és a Harry Potter Wizards Unite is részesülhet majd az előnyökből.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap