A Paradox bejelentette a Sword of the Stars II-t

A 2006-os 4X stratégia folytatást kap. Kevés képviselője van a stílusnak manapság, úgyhogy lássuk miket ígérnek.

A Paradox bejelentette a Sword of the Stars II-t

Nem sűrűn találkozni manapság a 4X stratégia kifejezéssel, ami a felfedezés, terjeszkedés, termelés és pusztítás négyest fedi le angolul (explore, expand, exlpoit, exterminate). Hogy könnyebben be lehessen határolni a stílust ilyen például a következő hónapban új címmel bővülő Total War sorozat vagy a hazai nagy kedvenc az Imperium Galactica. Az első Sword of the Stars még 2006-ban jött ki, majd évente kapott egy-egy kiegészítőt, összesen hármat. Az új epizód tartalmáról amit biztosan tudunk az egyelőre annyi, hogy az első rész frakciói mind visszatérnek, és felfedezhetjük magunknak az ősi Suul’ka fajt is. A Kerberos Productions vezető fejlesztője Martin Cirulis a következőket mondta még a játékról:

„A Sword of the Stars 2 sokkal több lesz, mint egy átlagos folytatás, amiben csak felújítják a grafikát és kapsz egy-két új egységet. E helyett a játékosok inkább egy teljesen új játékra számítsanak, ami az alap SOTS-ban tapasztaltakra épít, de továbbnő azon és sokkal többet kínál stratégiai és játékmenet fronton is.”

Megjelenésről persze korai beszélni, de valamikor 2011-ben esedékes. A hivatalos oldalon csak a fórumot és a wiki-t érdemes nézegetni, más nem nagyon van.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward