A nép ifjúsági Halot akar

A Microsoft pedig talán megadja nekik.

A nép ifjúsági Halot akar

A Microsoft nem zárta ki a szélesebb körben eladható, potenciálisan fiatalabb közönség számára vonzó Halo-játékok készítését.

A 343 Industries vezetője, Bonnie Ross szerint jelenleg nincsenek ilyen tervek, de azt elismerte egy interjúban, hogy a Microsoft vizsgálja és elemzi a lehetőségeket, főleg mostanában, ugyanis állítólag több kérés érkezett a céghez egy, a fiatalabb korosztálynak szóló, például Lego-Halo iránti igényről.

Ross hozzátette, hogy a megacég mindenképp gondolni fog keményvonalas Halo-rajongóira: szerinte ez nekik is jó, mivel kiterjeszti a sorozatot eddig nem látott, új területekre.

„Akár lesz játék, akár nem, a legfontosabb, hogy alaposan megfontoljuk a dolgot és a megfelelő játékot válasszuk adott esetben, hiszen nem okozhatunk csalódást legnagyobb rajongóinknak. Mikor elindítottuk a sorozatot, nem gondoltuk, hogy például egy Lego Halo érdekelné a keménymagot, most azonban külön kéréseket kapunk erre vonatkozóan.” – fejtegette Ross.

A legújabb Halo-játék, a Halo 5: Guardians T besorolást kapott (Teens), a korábbi epizódokat azonban M jelöléssel látták el, tehát csak felnőtteknek ajánlották.

Az interjú főleg a játékokon kívüli Halo-üzletre fókuszált. 2001-es indulása óta a sorozat 5 milliárd dollárt hozott, ebből nagyjából 30 százalék, vagyis 1,5 milliárd dollár a műanyag játékfigurák és társaik érdeme.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward