A multiplayer irányába nyitna a jövőben a Deus Ex?

Patrick Fortier nem tartja elképzelhetetlennek hogy valamikor majd új irányt vesz a sorozat, de biztos hogy ez nem a közeli jövőben fog megtörténni.

A multiplayer irányába nyitna a jövőben a Deus Ex?

Érdekes nyilatkozatot tett Patrick Fortier. A Deus Ex: Mankind Divided munkálatait irányító szakember az Official Xbox Magazine-nak adott nyilatkozatában a népszerű széria egy esetleges multiplayer-móddal való bővüléséről beszélt.

Az Eidos Montreal vezető beosztású fejlesztője leszögezte, hogy csakis akkor tudná elképzelni a többjátékos opciót a szériában, ha az központi helyet foglalna el az alkotásban és maximálisan illeszkedne annak történetéhez, nem pedig egy külsős programozók által rohammunkában elkészített, idegen testnek számító fércmű lenne.

Véleménye szerint a Mass Effect harmadik részének multija lenne a követendő irány és ha valaha is rászánják magukat a nagy lépésre, biztos hogy onnan lesik majd el, hogy miképpen is érdemes kivitelezni az ötletüket.

Ugyanakkor Fortier azt is világossá tette, hogy mivel ez még csak a második, a csapata által jegyzett Deus Ex lesz, bőven van még mit tanulniuk és fejlődniük. Emiatt nem érdemes arra számítanunk, hogy a közeli jövőben alapjaiban változik majd meg az első rész PC-s verzióját leszámítva mindig is kizárólag az egyjátékos élményre fókuszáló sorozat alapkoncepciója.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward