A Mercury Steam búcsút vesz a Castlevania szériától

A Castlevania: Lords of Shadow 2 az utolsó rész, melyet a Mercury Steam fejleszt.

A Mercury Steam búcsút vesz a Castlevania szériától

A Castlevania: Lords of Shadow 2 producere Dave Cox elmondta, hogy a széria egyelőre még be nem jelentett folytatását már nem velük fogja a Konami elkészíttetni.

"Valóban másképp kell terveznünk és kiviteleznünk a dolgokat. Ezzel a játékkal is követtünk el hibákat, remélhetőleg legközelebb jobbak leszünk. Szerintem ez egy tanulási folyamat, és a játékfejlesztők minden nap tanulnak valami újat."

Ha elkészült a Castlevania: Lords of Shadow 2, a csapat más darab után néz majd és átadja a stafétabotot az utána következőknek. "Ha megjelent a játék, akkor itt az ideje, hogy jöjjön valaki más, aki fiatalabb és átvegye az irányítást, és azt tegye, ami szerinte jó a Castlevaniának, számunkra pedig itt az idő, hogy továbblépjünk."

"A Castlevania egy olyan sorozat, amely 26 év alatt fejlődött azzá, ami, és szerintem jó bőrben van, és az emberek szeretni fogják a következő részt. Sok meglepetés lesz benne, amire nem számítanak majd."

A Castlevania: Lords of Shadow 2-ről a Gamescomon tudhatunk meg majd több információt, ahol augusztus 21-25 között a közönség ki is próbálhatja. Itt fog először bemutatkozni a Castlevania: Lords of Shadow – Ultimate Edition PC-s verziója is. A Lords of Shadow 2 2013 harmadik negyedévében fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward