A legújabb játékokhoz is optimalizálták a GeForce 457.09-es drivert

Az új csomag természetesen a frissen megjelent GeForce RTX 3070-es videokártyát is támogatja.

A legújabb játékokhoz is optimalizálták a GeForce 457.09-es drivert

Az Nvidia egy új GeForce drivert tett elérhetővé a 457.09-es kiadás formájában, amely természetesen mind WHQL aláírással, mind pedig GameReady minősítéssel rendelkezik. Az új csomag a ma megjelent GeForce RTX 3070-es videokártyákat is támogatja, amelyek lassan elkezdenek feltűnni az üzletek polcain – remélhetőleg nagyobb mennyiségben, mint a GeForce RTX 3080 és a GeForce RTX 3090 az akkori rajtok alkalmával. A csomag ezzel együtt egy átnevezést is hozott, ugyanis az Nvidia Control Panel 3D beállításai között található „Max-Q Dynamic Boost” funkciót átnevezték „Dynamic Boost”-ra, a névváltáson kívül azonban más változás nem történt.

Galéria megnyitása

A 457.09-es kiadás immár a Watch Dogs: Legion című játékot is támogatja, de ezzel együtt optimalizációkat kínál a DiRT 5, a Ghistrunner, a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, illetve a Xuan-Yuan Sword II mellé is. Amennyiben a felsorolt címek bármelyikét a lehető legjobb teljesítmény és a lehető legjobb játékélmény mellett szeretnénk élvezni GeForce videokártyával szerelt rendszerünkön, feltétlenül érdemes ezt a drivert letölteni.

Már csak azért is, mert az új játékokhoz készített optimalizációkon felül több hibajavítást is hozott a csomag, így ha ezek közül bármelyikkel találkoztunk már az elmúlt időszakban, ez a driver gyógyírt kínál. Íme a lista:

  • (Turing GPU)(Notebook): Egyes Turing videokártyát használó noteszgépeknél fekete ablakot lehetett tapasztalni a webböngészőben bizonyos videók lejátszásakor(3135055)
  • (For Honor)(RTX 30 series): A játék összeomlott és kilépett az asztalra, ha GeForce RTX 30-as sorozatú videokártyával szerelt rendszeren indították(3139187)
  • Véletlenszerű villódzás jelentkezhetett a több monitorból álló rendszereknél, amennyiben a G-Sync is aktív vol
  • Villódzott a Dell S2417DG és a Dell S2716DG monitor, amikor YouTube vagy Twitch videót játszottak le rajtuk 144 Hz-es képfrissítési ráta használatával (3147515)
  • (Forza Motorsport 7):  A játék összeomolhatott és kiléphetett az asztalra, amikor versenyt indítottunk(200660345)
  • Esetenként fekete kijelzővel zárulhatott egy-egy játék indítása a DSC tömörítést használó monitorok esetében (200661231)
  • (G-SYNC): A FreeSync kijelzőknél a G-Sync engedélyezése mellett a kijelző fele feketévé válhatott (3133895)

Az új driver tartalmazza az nView 200.93-as, a HD Audio driver 1.3.38.35-ös, az NVIDIA PhysX rendszerszoftver 9.19.0218-as, valamint a GeForce Experience 3.20.7.70-es kiadását is. Ezeken kívül a Standard vagy a DCH Nvidia Control Panel is a csomag része lehet, változattól függően.

Videokártyák terén a mobil GeForce 830M és az asztali GeForce GT630-as sorozattól felfelé minden újabb modell támogatott, beleértve a GeForce RTX 3080-as és a GeForce RTX 3090-es újdonságokat is.

A noteszgépek esetében előfordulhat, hogy az adott rendszerre nem települ a GeForce, ilyenkor a notebook gyártójától kell beszerezni az új kiadást. A friss driver letöltéséhez ide kell ellátogatni, a hozzá tartozó dokumentáció pedig itt olvasható.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap