A Huawei bejelentette a négymagos Ascend G615-öt

A G615 a HD kijelzőjével és a saját fejlesztésű lapkával sokak számára jelenthet majd meggyőző alternatívát a középkategóriában.

A Huawei bejelentette a négymagos Ascend G615-öt

A Huawei legújabb masinája elég ígéretesnek tűnik, a specifikációja több ponton is hasonlít a felsőkategóriás Huawei Ascend D-nél látottakhoz. A gép Németországban kerül először a boltok polcaira, az ajánlott fogyasztói ára pedig éppen 300 euró lesz.

Ezért az összegért már a HiSilicone K3V2 chipet kapjuk meg, ami hasonló sebességre képes, mint az Nvidia Tegra 3, sőt, a grafikus feladatokban még jobban is szerepel. A Huawei által fejlesztett lapka négy, egyenként 1,4 GHz-es órajelen üzemelő Cortex-A9 magot rejt magában. A gépnek 1 GB-nyi rendszermemóriával kell gazdálkodnia, a tárhelyünk pedig 8 GB-os méretet öltött (ez bizony nem sok, de lesz microSD helyünk, így egyszerűen bővíthetünk). Lesz a telefonban 802.11 b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 3.0 modul és GPS vevő; a HSDPA hálózati modem pedig 21 Mbps-os letöltési sebességre képes.

Az Ascend G615 kijelzője HD (1280 x 720) felbontást sűrít 4,5 hüvelykre, és IPS technológiával készült, így a színhűséggel és a betekintési szögekkel sem lehet majd bajunk. A panel felett egy 1,3 megapixeles kamerával nézünk szembe, ez a videócsevegéseinket közvetíti HD minőségben. Fotózásra a főkamera használata ajánlott, ami már 8 megás, videókat pedig FullHD-ben rögzíthetünk vele, és még LED villanó is segíti a munkáját.

A 134 x 67,5 x 10,5 milliméteres eszköz 145 grammot nyom a mérlegre állva. Ebben már benne van a hátlap mögé rejtett 2150 mAh-s kapacitású telep is, ami éppen optimálisnak tűnik a vas mellett. A megjelenéskor az Android 4.0 ICS fut majd rajta, de a Huwaei elárulta, hogy már dolgoznak a Jelly Bean frissítésen, mely márciusban érkezhet meg.

A Huawei Ascend G615 februárban kerül be az Amazon, a Conrad és a Cyberport kínálatába Németországban. A további piachódításokról nem nyilatkoztak.

 

Nyelvfelismerés » Hungarian

 

 

Nyelvfelismerés » Hungarian

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward