A Huawei adhatta el a legtöbb 5G-s mobilt eddig

A Huawei adhatta el a legtöbb 5G-s mobilt eddig

Hivatalos adatok nincsenek arra vonatkozóan, hogy kizárólag az 5G-s okostelefonok milyen mennyiségben fogytak 2019-ben, és a gyártók forgalma felosztva miként alakulhatott, de a Samsung már korábban közölt erre vonatkozóan adatot, és most a Huawei is megtette ezt. A kínaiak a saját számításuk szerint nagyobb forgalmat hoztak össze a piacvezetőnél, legalábbis, ami az 5G-s megoldásokat illeti.

A Samsung arról számolt be január elején, hogy 2019 egésze alatt 6,7 millió 5G támogatással szolgáló mobilon sikerült túladnia, és erre kontrázott most rá egy 6,9 milliós értékesítési adattal a Huawei. Szóval elvileg a kínaiaknak sikerült jobban meglovagolnia az 5G technológia első hullámát ebből a szempontból. A Huawei az eredményről a Weibón emlékezett meg.

Galéria megnyitása

A Huawei jelenleg nyolc okostelefont forgalmaz 5G hálózati egységgel megtoldva, hatot a saját márkaneve alatt, kettőt pedig a Honor palettáján. Ide tartozik a Huawei Mate 20 X 5G, ami az első fecske volt, és mostanra csatlakozott hozzá a Mate 30 5G, a Mate 30 Pro 5G, a Porsche Design Mate 30 RS, valamint a Nova 6 5G, és a Mate X is.

Azt nem részletezte a cég, hogy az egyes modellek milyen mértékben járultak hozzá a vállalat 6,9 milliós példányszámához, de a Mate 20 X 5G a legszélesebb körben elérhető, és a leghosszabb ideje hozzáférhető. Magyarországon is hozzájárult ez a készülék az 5G elindulásához a mobilszolgáltatók kínálatába beillesztve.

Galéria megnyitása
Mate 20 X 5G

Reményeink szerint idővel független elemzést is készít majd valamelyik erre szakosodott vállalat az 5G támogatást nyújtó okostelefonok piaci helyzetéről. És abból tisztán láthatjuk majd, hogyan alakultak az erőviszonyok eddig az új generációs hálózati szupportról gondoskodó okostelefonok tekintetében.

Szintén a Weibón a Huawei még arról is megemlékezett egy másik posztban, hogy a különböző árkategóriákban a JD.com és a Tmall felületeken is a vállalat okostelefonjai lettek a legnagyobb példányszámban eladottak. Azt már korábban is láttuk, hogy a hazai piacán elképesztően megugrott a Huawei népszerűsége, és úgy fest, hogy az online piacterek statisztikája is ugyanezt tükrözi.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap