A Harmonix új zenés-táncos játékai

Egyszerre több zenei játékon is dolgozik a Harmonix.

A Harmonix új zenés-táncos játékai

A Harmonixnál több zenei játék is fejlesztés alatt áll, de egyik sem hasonlít a Rock Bandre, vagy a Dance Centralra. Legalábbis ez derül ki az egyik cégvezető, Florian Hunziker kommentárjaiból. Ha ezek a játékok olyan sikeresek lesznek, mint amire Hunziker számít, akkor az megduplázhatná a Harmonix bevételeit, ami nem kis teljesítmény lenne. Hunziker szerint 2011 lesz a Harmonix legtöbb bevételt hozó éve, ami kb. 100 millió dolláros hasznot jelentene a 200 fős cégnek.

A Harmonix óriási sikert aratott a Guitar Heroval, ám a Rock Banddel már más a helyzet: a játékeladásokból csak lassan csordogáltak a bevételek, ám a fejlesztő 100 millió zenei letöltést könyvelhet el magának 2006 óta. A fordulópontot a cég életében mégis a Kinect és a Dance Central (és nemrég megjelent folytatása) jelentette. A kritikusok szerint nem kérdés, hogy a Dance Central 2 a legjobb Kinectes táncjáték, amely felülmúlja még az első részt is.

Ez a nagy siker azt sejteti, hogy a Harmonix új játékai is Kinectesek lesznek; úgy tűnik a cég kiadója, a Microsoft Studios személyében új barátra talált. Ettől a Harmonix még független fejlesztő marad, azaz elméletileg azt csinál, amit szeretne.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward