A Halo 4 lesz a sorozat legérzelmesebb része

A Cortanát játszó színésznő szerint ez a sorozat érzelmekben leggazdagabb része - legalábbis színészi szempontból nézve.

A Halo 4 lesz a sorozat legérzelmesebb része

A Cortanát játszó színésznő, Jen Taylor szerint a Halo 4 a legérzelmesebb rész a sorozatból, legalábbis színészi szempontból. Az NBC News interjújában Taylor elmondta, hogy ez volt az első játék, amelyben a Master Chiefet játszó Steve Dowensszel egyszerre, egy helyiségben rögzítették a hangokat, és ez sokat jelentett neki: nemcsak az érzelmes jeleneteket tette életszerűbbé, hanem a humoros részeket is sokkal szórakoztatóbb volt felvenni. Dowens és Taylor nagyon jól kijöttek egymással, ami erősítette az érzelmeket és fokozta az intenzitást.

Cortana szerepe eltérő lesz az eddigiekhez képest. "A karakter nagy változásokon megy keresztül. Útja nagyon különbözik az eddigi játékokban megtettől. Ezért másfajta dolgokat kellett csinálnom. Hogy más lett-e e megközelítésem? Nem igazán. Megpróbáltam annyira hű maradni hozzá, amennyire csak lehet. Egyszerűen csak más úton jár, ha értitek, mire gondolok. De nagy öröm volt eljátszani."

Természetesen nem kell attól tartanunk, hogy Cortana érzelgős, vagy nyafogós lesz, az eredeti leírás, amely a Halo: Combat Evolved fejlesztése során készült még mindig érvényes. "Amikor kiválasztottak a szerepre a srácok a Bungie-nál a következőket mondták nekem: 'Ez a karakter állandóan jelen van, a létező legjobb vezető, a legjobb segítő – az egyetlen vezető és segítő. Ezért nem akarjuk, hogy nyafogós, vagy fárasztó legyen.' Szerették volna, hogy olyan legyen, mint a lány a szomszédból, a legjobb barátod, akivel szeretsz együtt lógni. Cortana ilyen lett, és ennél több is, hiszen olyan okos. Látszik, hogy sokkal többet tud, mint amit mi tudhatunk. Mindig élvezet olyan karaktert alakítani, akinek a hatalma ebben áll."

A Halo 4 november 6-án fog megjelenni a világszerte.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward