A gyerekszobába is belopja magát az Amazon

Egy különleges intelligens hangszóróval rukkolt elő a vállalat a friss célközönség számára.

A gyerekszobába is belopja magát az Amazon

Az Amazon az Echo termékcsaládon belül új modellt mutatott be, illetve nem teljesen friss fejlesztésről beszélhetünk ezúttal, hanem olyan különleges kiadásról, ami direkt a fiatalabb generációkat veszi célba, ennek megfelelően lett egy kicsit továbbgondolva. Az Echo Dot Kids Edition révén a gyerekek szobájába is utat törne magának az Amazon Alexa digitális asszisztense.

Galéria megnyitása

Külsőleg megvizsgálva az újdonságot, csak annyi különbséget lehet felfedezni az „eredeti” Echo Dothoz képest, hogy játékosabb lett a színek megvariálásával a külseje. A gyerekeknek szánt változat alapja már fehér, és a szövetes borítás pedig kékben vagy szivárványszínben pompázhat az unalmas fekete helyett – a LED-es gyűrű maradt kék. Maga a hardver nem módosult a színfalak mögött, ugyanaz az 1,6 hüvelykes, 360 fokban megszólaló hangszóró található a szerkezetben a nagy hatótávolságú mikrofonokkal együtt, melyek a szóba minden pontjából hallani fogják a gyerekeket. Nemcsak Bluetooth-on, vezeték nélkül lehet majd használni az eszközt, hanem megmaradt a 3,5 milliméteres Jack aljzat is rajta, így kábelen is hozzá lehet kapcsolni a hangok forrásául szolgáló készüléket például zenelejátszásnál vagy videózásnál.

Az Alexa révén a gyerekek válaszokat kaphatnak a kérdéseikre, megtudhatják, milyen idő lesz, vagy hány évig élhet az ékszerteknőd, de a digitális asszisztens kerülni fogja az érzékenyebb témákat. (Szóval nem fogja felvilágosítani a gyerekeket – valószínűleg.) Lehet majd tőle kérni zenéket, mesék felolvasására is képes, és vicceket is tud majd mondani, ha éppen arra kérik. Az Echo Dot Kids Edition alapból kínálni fog szülői felügyeleti lehetőségeket, amikkel a felnőttek bekorlátozhatják a rendszer lehetőségeit. Figyelemmel lehet kísérni a teljes napi aktivitást, szükséges esetén be lehet állítani szigorúbb használati időkeretet, és kiszűrhetőek a zenelejátszásból azok a dalok, amiknek a szövege nem megfelelő a gyerekfül számára.

Galéria megnyitása

Itt a csomag részét képezi a FreeTime Unlimited előfizetés egy éves távlatban, szóval a vásárlás után egy ideig nem kell ennek a 3 dolláros havi díjával foglakozni. A FreeTime szolgáltatás révén több ezer hangoskönyv lesz elérhető, sok gyerekdalból lehet majd válogatni, és játékra is lehetőséget biztosít. Az Amazon érdekes módon még arra is gondolt az Echo Dot Kids Edition esetében, hogy a gyerekszobában könnyebben eshet baj egy ilyen kütyünek, és éppen ezért az újdonság a megszokottnál hosszabb garanciával kerül majd a boltokba. Két évig bármilyen meghibásodás esetén cseréli a vállalat a szerkezetet – illetve ha a cseréről nem tud gondoskodni, akkor visszafizeti a vételárat.

Galéria megnyitása

Az Amazon az extrák miatt felárral adja a csemetéknek készített Echo Dot variánst, előrendelésben 50 dollárt kell érte leszurkolni, a normál ára pedig 70 dollár lesz, miközben a hagyományos modellnek a rendes ára 50 dollár, de sűrűn akciós, és így már 30 dollárért hozzá lehet jutni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap