A Google megerősítette, új Pixelek jönnek

A Google megerősítette, új Pixelek jönnek

A Google Pixel okostelefonok sora hamarosan tovább fog bővülni, de nem egy teljesen új sorozatot fog indítani a vállalat, hanem a Pixel 3 és a Pixel 3 XL mellé jöhetnek friss megoldások. Az eszközök a Pixel 3a családban fognak debütálni.

A keresőóriás a hivatalos honlapján véletlenül tüntette fel idejekorán a Pixel 3a mobilt, amiből az információink szerint nemcsak egy, hanem rögtön kettő kivitel fog érkezni. A Pixel 3a mellett befuthat majd a Pixel 3a XL, ahogy a Pixel 3-ból is készült egy Pixel 3 XL variáns. Ezek a készülékek pedig azok lehetnek, amikkel kapcsolatban már többször is lehetett kiszivárgott információkat hallani korábban, a kisebb a „Sargo” (ez szerepel a borítókép közepén hasra fektetve), a nagyobb pedig a „Bonito” kódnéven bukkant fel a Google Play Developer Console fejlesztői eszközben.

Galéria megnyitása

A Pixel szériát gyarapító eszközökről már tavaly hallani lehetett, de hivatalosan még most sem leplezte le ezeket a Google, és nem is lehet biztosan tudni, hogy ezek mikor mutatkozhatnak be. A legjobb esély az újdonságok debütálására valószínűleg a Google I/O alkalmával adódik majd május 7. és 9. között, bár az évente megrendezésre kerülő fejlesztői konferenciának a keretében új okostelefonokat nem szokott villantani a vállalat. A Google Play Developer Console-ban szereplő adatok szerint a Sargo egy 5,6 colos, 2220 x 1080 képpontos felbontású kijelzővel szerelt masina lesz (441 PPI), míg a Bonito 6 hüvelykes panelt kap majd, és 2160 x 1080 pixel fogja benépesíteni a felületét, ebből adódóan 401 PPI-s pixelsűrűséget biztosíthat. És még az is kiolvasható a fejlesztői eszközből, hogy a termékekbe 4 gigányi rendszermemóriát pakolhatnak a felhasználók. Korábbi információk alapján OLED technológiás kijelzőket kapnak majd a gépek, 12 MPixeles lesz a főkamerájuk, a teljesítményükről pedig a Snapdragon 670 és/vagy a Snapdragon 710 rendszerchip gondoskodhat, így korrekt élményt biztosíthatnak.

Galéria megnyitása
Balra a Pixel 3a, jobbra a Pixel 3

Az is kiszivárgott a hivatalos honlapon keresztül, hogy a Google gyári tokokat is kínál majd a készülékekhez, és lesz például olyan kiegészítő rájuk, ami szövetes borítást biztosít az okostelefonok számára. A termékek megjelenéséig nem kizárt, hogy hallunk még felőlük.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap