A GELID standját is érdemes volt megtekinteni

A GELID rengeteg termékkel érkezett a Computexre, amelyek között régi és új megoldások egyaránt voltak.

A GELID standját is érdemes volt megtekinteni

A GELID a Computex alkalmával számos érdekes terméket állított ki, igaz, ezek között egy csomó olyan is volt, amelyek már ismerősek lehetnek. A standon rendszerhűtő ventilátorok, videokártya hűtők és processzorhűtők egyaránt lapultak, sőt, a GC Extreme pasztát is magával hozta a vállalat, ami extrém tuningos körökben ismert és elismert, hiszen remekül teljesít extrém hőmérsékletben is – a paszta még folyékony nitrogénes hűtés alkalmával sem mond csütörtököt.

A termékpaletta két nagy csoportból áll, amelyek a Silent és a Gamer nevet viselik. A termékkategóriák képviselői színviláguk és tulajdonságaik alapján nagyon egyszerűen megkülönböztethetőek egymástól.

A stand legérdekesebb szereplői talán a Slim Silence sorozatú, rendkívül alacsony profillal rendelkező processzorhűtők voltak, amelyek még az Intel LGA-1150-es processzoraihoz mellékelt gyári processzorhűtőknél is alacsonyabbak. Ezeknél a termékeknél a ventilátor trükkös módon a kör alakban elhelyezett alumínium lamellákból álló hűtőtömbbe süllyesztve foglal helyet.

Az újdonságok közül a Slim Slience 20 45 wattos TDP-ig, a Slim Silence 26 65 wattos TDP-ig, a Slim Silence pedig 95 wattos TDP-ig használható. Az említett újdonságok az Intel LGA-1150/1155/1156-os processzorfoglalataihoz készültek, és mindannyian négytűs tápcsatlakozóval ellátott, PWM támogatással is rendelkező ventilátort alkalmaznak.

A trión kívül egy Slim Silence i-Plus modell is elrajtolt, amely már torony formátummal rendelkezik. Az újdonság kompakt felépítéssel bír, így sem a memóriamodulok, sem a VRM áramkör hűtőbordái, sem az egyéb komponensek fölé nem lóg be. Ez a példány szintén LGA-115x típusú processzorokhoz passzol, ventilátora pedig 90 milliméteres átmérővel rendelkezik, ami ugyancsak kapott PWM támogatást.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward