A GeForce RTX 2080 Superhez (is) érkezett az új GeForce driver

Ezzel együtt három új játékot és három új G-Sync Compatible monitort is támogat a csomag, plusz három hibajavítást is hozott.

A GeForce RTX 2080 Superhez (is) érkezett az új GeForce driver

Az Nvidia korábban bejelentett GeForce RTX Super sorozatának legutolsó tagja, a GeForce RTX 2080 Super már végre megjelent kereskedelmi forgalomban, így kínálatunkban is szerepel néhány modell – a felhozatal azonban idővel bővülni fog. Az AIB partnerek többféle újdonsággal is készültek, ahogy az korábbi összesítésünkből is kiderül, de ezzel együtt egy új GeForce driver is megjelent, ami egyebek mellett a GeForce RTX 2080 Superhez is támogatást hoz.

Galéria megnyitása
Wolfenstein: Cyberpilot

A GeForce 431.60-as verziószámot viselő eszközillesztő-szoftvercsomag rendelkezik Game Ready minősítéssel, illetve WHQL aláírással is.  Új játékok terén a Wolfenstein: Youngblood, a Wolfenstein: Cyberpilot, A Merto Exodus The Two Colonels DLC, illetve a Madden NFL 20 támogatására számíthatunk, vagyis ezekhez a címekhez kínál különböző optimalizációkat a csomag annak érdekében, hogy a felhasználói élmény minél jobb lehessen. Játékok terén említésre méltó újítás, hogy a Madden NFL 20 mellé még egy SLI profil is érkezett.

Bővült a G-Sync Compatible monitorok köre is, így most már az AOC AG272FG3R, az AOC AG272FCX6, illetve a HP 24x modellje is megkapta az ehhez szükséges támogatást. Természetesen a hibajavítások sem maradtak ki a sorból, igaz, most csak három korábbi hibajelenséget orvosol a driver, amelyekről az alábbi lista ad képet:

  • (SLI)(GeForce GTX 1080)(Notebook): SLI módban a kijelző villódzhatott(2622166)
  • (World of Warcraft Battle for Azeroth): A terep és az ikonok véletlenszerűen villódzhattak játék közben. (2633205)
  • A HDR opció hiányzott a Windows Control Panelről. (200534450)

Az új driver tartalmazza az nView 149.77-es, a HD Audio Driver 1.3.38.16-os, az Nvidia PhysX rendszerszoftver 9.19.0218-as, a GeForce Experience alkalmazás 3.19.0.107-es, valamint a CUDA 10.1-es változatát is. Az új driver a GeForce 600-as sorozattól felfelé támogatja az Nvidia videokártyákat, operációs rendszerek terén pedig csak a 64-bites kiadások szerepelnek a kompatibilis szoftverek listáján. A drivert a GeForce Experience alkalmazáson keresztül automatikusan, már a megjelenés pillanatában be lehet szerezni, de alternatív módon az Nvidia szerveréről is letölthető. A dokumentáció itt található.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap