A Fortnite világát elnyelte egy fekete lyuk

A tér-idő kontinuumban keletkezett hibák sajnos sohasem maradhatnak következmények nélkül. Ez akár az univerzum pusztulásával is járhat. A Fortnite-nak pedig ezennel vége.

A Fortnite világát elnyelte egy fekete lyuk

A tegnapi napon a 10-es szezon végével megkezdődött a The End nevezetű esemény, ami egy nagyon jól és ötletesen koreografált módon elnyelte az egész Fortnite világát, annak minden karakterével és örökös gyilokvágyával együtt.

Egy meteor érkezett az űrből, amit megpróbáltak elpusztítani, ám sajnos ez nem a tervezettnek megfelelően sült el. Akit érdekel a teljes menete az eseményeknek, az a beágyazott videót tekintse meg.

Jelenleg a játékosok ha belépnek, egy hatalmas fekete lyukkal találkoznak, amivel nem is tudnak mit kezdeni. Mivel a Fortnite korunk egyik legnépszerűbb videojátéka, az esemény iránt hatalmas érdeklődés volt, aminek köszönhetően az Epic rendszerei egy időre kiakadtak és nem lehetett bejelentkezni más játékba se, illetve az Amazon szerverparkokkal jól felszerelt Twitch.tv is közel volt a határaihoz. Az Eurogamer adatai szerint 4,2 millióan voltak kíváncsiak videó közvetítő csatornákon a pusztulásra twitchen, másfél millióan YouTube-on és a Mixer felhasználók is lassulásra panaszkodtak a platformon.

Az esemény ráadásul a játék főmenüjét is elpusztította, ennek is megvolt a maga animációja.

A jelenlegi adatbányász pletykák szerint a következő szezon a Fortnite: Chapter 2-re fog hallgatni és egy teljesen új pályát fog hozni a játékosok számára. Szóval senki ne aggódjon, hamarosan egy megújult játékba léphet be. Lehetséges, hogy egy Nagy Bumm után? Ki tudja. Az biztos, hogy a Fortnite fejlesztői ezt az egész eseményt ötletesebben oldották meg, mintha csak lelőtték volna a szervereket pár órára, hogy betöltsön az új világ.

Addig is a fekete lyuk néhány érdekes információt lövell ki magából számok formájában, illetve, ha nagyon unatkozol, a híres Konami kód segítségével játszhatsz kicsit valami egészen mást.

PC-n a kód nyilakkal és gombokkal: fel fel le le balra jobbra balra jobbra B A Enter

Xbox One: fel fel le le balra jobbra balra jobbra B A Start

PS4: fel fel le le balra jobbra balra jobbra kör X Start

Nintendo Switch: fel fel le le balra jobbra balra jobbra B A +

Természetesen a fekete lyukak régóta elgondolkoztatják az emberiséget. Mik ezek és hogyan is épülnek fel? Ha érdeklődsz ez után a rejtélyes égi objektum iránt, esetleg érdekesebbnek találod őket, mint akár a Fortnite-ot, akkor olvassátok el írásunkat Egy Fekete Lyuk Anatómiájáról.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap