A fejlesztőket is meglepte a C&C Remastered népszerűsége

A fejlesztőket is meglepte a C&C Remastered népszerűsége

A Command & Conquer Remastered Collection játékai 25 év után tértek vissza a modern PC-kre, ez pedig rengeteg rajongót vonzott be újra a játékba.

Olyannyira, hogy játékok körüli érdeklődés még magukat a fejlesztőket is meglepte. Csak Steamen több, mint 42 000-en voltak a bent az első perctől kezdve és ebbe nem számítanak bele az Origines eladások, illetve azon játékosok sokasága, akik nem értek rá éppen akkor, de később csatlakoztak. A start annyira jóra sikerült játékosszám szempontjából, hogy természetesen nem is bírták a szerverek a többszemélyes mókára való érdeklődést, így azonnal lagok és összeomlások jelentkeztek, de ezt szerencsére másnapra megoldották a fejlesztők és azóta sima élményt nyújt a rendszer.

Jim Vessella emiatt és egy másik bug miatt egy reddit bejegyzésben kért elnézést. Van ugyanis egy pár hete ismert hiba, amire nem jöttek rá, hogy mi okozhatja, de a lényege az, hogy ha először indítjuk el a játékot egy gép újraindítás után, akkor nagyon elkezdhet szaggatni. Elmondása szerint mivel otthonról dolgoznak, nem férnek hozzá azokhoz a speciális tesztelő hardverekhez, amivel ez visszakövethető lehetne, így jelenleg a közösség segítségét kérik, hogy hátha a nagyobb adatmennyiséggel sikerül megtalálni a probléma forrását.

Az elképzelés az, hogy a textúra betöltésénél lehetnek problémák, mert a küldetés újraindítása, a régi grafika használata és az SSD-re való telepítés mind-mind segíthet a probléma elhárításában.

Galéria megnyitása

A játékosok nagyon nagy többsége egyáltalán nem mérges, sőt, a Steamen több, mint 90%-os pozitív értékeléssel van fönt, ami igencsak jónak mondható. A csomagról a teszt hamarosan várható itt az iPonon is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap