A dizájnnal népszerűsíti a MagicWatch 2-t a Honor

Limitált modellek és díjnyertes hátterek készültek, utóbbiak nemcsak az okosóra számára.

A dizájnnal népszerűsíti a MagicWatch 2-t a Honor

A Honor márkajelzés alatt forgalomba került MagicWatch 2 okosóra jól sikerült, hosszú üzemidőt nyújt óra formában, és a legtöbb szükséges funkciót képes ellátni. Szóval ezek alapján valószínűleg sokan választják eleve ezt a kiegészítőt, de a cég most új kiviteleket is bejelentett, amelyek egészen különleges megjelenéssel kerülnek a boltokba.

A limitált kiadásokat a Honor olyan művészekkel hozta össze, mint például Jacky Tsai, George Greaves, Wang DongLing, és Giovanni Ozzola. Mindegyik óra teljesen más színű és mintájú szíjakat kapott, egyedi ízlésekhez igazodnak, és mivel egészen sok különböző változat született, így bőven lehet ezek között válogatni. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy akik nem kedvelik a színes grafikákat, azok hoppon maradhatnak.

Galéria megnyitása
Floral Horse

Jacky Tsai olyan alkotásokat tett le az asztalra, melyek a „Floral Horse” és a „Shanghai Tang Café” fantázianevekre hallgatnak. George Greaves csak egy kivitelt álmodott meg, a „The Palm Tree”-t. Ezzel szemben Wang DongLing ismét kettő dizájnnal állt elő „Autumn Moon” és „Entangled Script” (borító) néven. Végül Giovanni Ozzola három különböző megoldást alkotott, ezek a “One Day”, az „Old Walls” és a “Ficus” névre hallgatnak. Továbbá még egy „Pencil Bryan” fantázianevű variáns is született, és a Zhou Li pedig „Peach Blossom Yard” címszó alatt készített es modellt.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A limitált kiadású okosórák februárban fognak a boltokba kerülni kivétel nélkül. És ezeknél nemcsak a szíj fog az igazán különleges megjelenésről gondoskodni, hanem a művész által készített háttérkép, téma is, ami minden esetben igazodik majd a pántok mintázatához.

A Honor MagicWatch 2 egyébként mostanában vált elérhetővé Magyarországon. Az okosóra a 46 milliméteres kivitelben kapható csak egyelőre, de a 42 milliméteres, elsősorban hölgyek számára szánt modell is meg fog érkezni a hazai boltokba februárban. A nagyobb eszköz 68 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron fut, a kisebb ennél olcsóbban lesz megvásárolható. A dizájnos limitált modellekből valószínűleg nem jut majd Magyarországra, de az új számlapok mindenkinek elérhetőek lesznek.

Galéria megnyitása

A limitált, dizájner újdonságok mellett azt is ki kell emelni, hogy megszülettek a Global Watch Face Design versenynek a nyertesei, amit még decemberben indított el a Honor. Ennek a keretében a WatchMagic 2 és a Band 5 számára lehetett témákat tervezni, és a nyertes pályázatok elismerésben részesültek, ezeket pedig bárki le is töltheti a saját viselhető kiegészítőjére a verseny aloldaláról. 1400 induló közül 85 befutó lett.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap