A DA2 az első részből importál

Sokszor írtunk már a Dragon Age 2-ről, azt bizonyára mind tudjátok, hogy a második epizódnak fix hőse lesz, nem importálhatjuk be az első részben alkotott karakterünket a játékba, de az elmentett állásunkat igen.

A DA2 az első részből importál

Sokszor írtunk már a Dragon Age 2-ről, így azt bizonyára mind tudjátok, hogy a második epizódnak fix hőse lesz, nem importálhatjuk be az első részben alkotott karakterünket a játékba, de az elmentett állásunkat igen. A Mass Effect 2-höz hasonlóan itt is vannak kulcsfontosságú elemek, mint például, hogy kit mentettél meg vagy küldtél a másvilágra, amik aztán befolyásolják a világ alakulását.

A lényeg, tehát, hogy nem a karaktert, hanem a világot húzzuk át a régi állásunkból. A döntéseinktől függ, hogy ki ül épp Ferelden és Orzammar trónján. Minden amit tettünk hatással van a Dragon Age II világára.

Korábban már megismerhettétek az új hőst, Hawke-ot, de akkor még nem tudtuk biztosan, hogy csak férfi lehet-e. Nos, a válasz nem, ha úgy tetszik, indíthattok női Hawke-ot is. A fix hőssel rövidített egy kicsit a sztori pórázon a BioWare, de elmondásuk szerint még így hatalmas szabadságot kapunk.

Ami fájdalmas pont a hagyományos RPG játékok kedvelőinek, az a menük és skillek egyszerűsítése. Azt akarták elérni, hogy ne pauzálgassuk annyit a játékot, inkább legyen egyenletes a folyása. A látványon is igyekeztek javítani, lesz számos új karakter animáció, Hawke minden mozdulata stílusos lesz.

A Dragon Age 2 jövő márciusban jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward