A BioWare megadja magát? (SPOILER VESZÉLY!)

Úgy tűnik a BioWare hajlik arra, hogy tegyen valamit a Mass Effect 3 nagy vihart kavart befejezésével kapcsolatban.

A BioWare megadja magát? (SPOILER VESZÉLY!)

A BioWare úgy tűnik kapitulál, a csapat dolgozik a probléma megoldásán, amelyet a Mass Effect 3 befejezése okozott, és azt ígérik, hogy választ adnak a megválaszolatlan kérdésekre is. Dr. Ray Muzyka a BioWare egyik alapítója nyílt levélben fordult a rajongókhoz a cég blog oldalán. "Személyes meggyőződésem, hogy a Mass Effect 3 az eddigi legjobb munkánk, ezért rendkívül fájdalmas számunkra a rajongóktól olyan visszejelzéseket kapni, hogy a befejezés nem felelt meg az elvárásaiknak."

"Első ösztönös reakciónk az volt, hogy megvédtük a munkánkat, és a kritikusok által adott magas pontszámokra mutogattunk. A rajongóink iránti tiszteletből azonban alázattal kell fogadjuk a kritikát."

Muzyka a levélben azt is leírta, hogy Casey Hudson Executive Producer és a csapat már keményen dolgoznak több "játéktartalmi megoldáson", amely választ ad a nyitva maradt kérdésekre, ezekről áprilisban többet hallhatunk. "Keményen dolgozunk, hogy megtartsuk a megfelelő egyensúlyt az eredeti történet művészi integritásában, miközben érintjük a rajongók által felvetett visszajelzéseket." Mindez kiegészíti eredeti terveinket, melyek szerint továbbra is biztosítunk új Mass Effect tartalmakat, és új teljes játékokat, és biztosítunk mindenkit arról, hogy utazása a Mass Effect univerzumában tovább folytatódhat, és folytatódni is fog."

Casey Hudson nemrégiben hozta nyilvánosságra, hogy eredetileg egy hosszú párbeszédes rész is lett volna a játék végén, amelyben választ kaptunk volna az univerzum eredetével kapcsolatos kérdéseinkre, és többek között az is megtudhattuk volna, honnan jöttek a reaperek. Marc Walter író és Hudson azonban úgy döntöttek, hogy ezt nem teszik bele a játékba, mert a játékosoknak elég azt tudniuk, amit feltétlenül szükséges, azért, hogy a történet "magas szintű" maradhasson. (Valószínűleg arra gondoltak, hogy a folytatások miatt nem kéne lelőni a poénokat).

Muzyka levelében még arra kérte a rajongókat, hogy a kritikájuk maradjon konstruktív, mivel az ellenük irányuló támadásokat nem tolerálják, de az értékelhető kritikákra, javaslatokra odafigyelnek.

Az alábbi videóban az ME3 "különböző" befejezései láthatóak egymás mellé téve. Nem lenne ezzel baj, ha előzetesen nem harangozzák be, hogy a befejezések teljesen különbözőek lesznek, és a három rész során hozott döntéseink kihatással lesznek a történet végére...

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward