A balkezeseknek kedvez a Razer

A Razer a felhasználói igényeknek eleget téve elkészítette a híres DeathAdder balkezes változatát. Drágább lesz, mint gondolnánk.

A balkezeseknek kedvez a Razer

A kaliforniai Razer régi adósságát törlesztette tegnapi sajtó nyilatkozatával, melyben arról számolt be, hogy a népszerű DeathAddernek balkezes változata érkezik. A céget többször, ha nem is bírálták, de kérték, hogy ne csak a jobbkezes játékosokra gondoljon, hiszen a nagy ellenlábas, a Logitech régóta rendelkezik olyan perifériákkal, amelyek balkezesek számára készültek (szimmetrikus egerei a Razernek is vannak).

Az egér öt programozható gombbal rendelkezik, válaszideje 1 ms, a letapogatásért pedig egy 3500 dpi-s lézer felel. Az érzékenység valós időben állítható, a rágcsáló pedig akár 15G-s gyorsulást is képes lekövetni. A talpak természetesen teflon bevonatot kaptak, amely azon kívül, hogy halkabb használatot eredményez, könnyebben mozog az átlagos textil egérpadokon, mint műanyag társa. Az aranyozott USB csatlakozóval ellátott Razer DeathAdder Left Hand Edition forgalmazása a napokban indul meg világszerte, de az ajánlott fogyasztói árak miatt valószínűleg kisebb felháborodást fog kelteni a gyártó magatartása, ugyanis amíg az Egyesült Államokban 60 dollárt, addig Európában 60 eurót kérnek majd a balkezes felhasználóktól.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward