A 2020-as tervekkel jelentkezett a Riot pls legújabb adása

Felejtsd el, amit eddig a megvásárolható tárgyakról tudtál.

A 2020-as tervekkel jelentkezett a Riot pls legújabb adása

A nyílt kommunikáció továbbra fontos része a Riot Games életének, ami talán nem kis részt közrejátszik a stúdió sikerében is.

A Riot pls aktuális epizódjában a League of Legends vezető producere, Safelocked mesél nekünk a 2020-as terveikről, amik között akad olyan is, ami rendesen megváltoztatja a játék alapvető funkcióit.

A League of Legends bár látszólag az akcióra és a remek reflexekre épülő játék, valójában a megfelelő stratégiai döntések meghozatala ugyanolyan fontos. Ezeknek a döntéseknek pedig jelentős része a tárgyhasználaton múlik, amit a játékos a meccs közben tud a teljesítményétől függően gyűjteni.

Jelenleg a bolt két részből áll, egy ajánlott vásárlási lap a kezdőknek/tanácstalanoknak, míg egy, ami az összes létező tárgyat felsorolja és a játékosok elé ömleszti.

Galéria megnyitása

Bár az utóbbi külalakját is átalakítják, lényegében nem terveznek hozzányúlni, az igazi változást a vásárlás során az ajánlott tárgyaknál fogunk látni, ott ugyanis dinamikusan, a játékstílusnak megfelelően változó cuccokat fog tanácsolni nekünk a játék.

Ami viszont mindenkit érinteni fog, azok a mitikus tárgyak lesznek, amik erejükkel alapvetően fogják megváltoztatni a karakterünk tulajdonságait.

Egy lövészre például vehetünk majd olyan mitikus tárgyat, ami megvéd minket a hirtelen támadásoktól, de olyat is, amivel még több sebzést vihetünk majd be ellenfeleinknek, természetesen a védelem rovására.

A tárgyak tekintetében is jelentős változások várhatóak. Körülbelül egyharmaduk megmarad olyannak, mint amilyen volt, míg a második harmaduk átalakul, hogy jobban igazodjon a mitikus rendszerhez.

Vannak viszont olyan tárgyak, amiket úgy ítélnek meg, hogy nincs már jelentőségük a játékban, ezeket teljesen újakra fogják cserélni.

Ezek a frissítések hamarosan megjelennek a tesztszervereken és egy kicsit hosszabb ideig fognak ott tanyázni, mire átkerülhetnek majd az éles rendszerbe is.

Továbbra is dolgoznak azon, hogy az inaktív és a szándékos öngyilkosságot elkövető játékosok megfelelő büntetésben részesüljenek és ez a fajta viselkedés a lehető legkevesebb fejfájást okozza a többi csapattársnak. Az automata rendszereik egyre jobbak, de elismerik, hogy ez még mindig gyenge teljesítmény részükről és többre van szükség, hogy a játékélmény megmaradjon.

Pár héten belül Kínában fog elindulni a League of Legends 10. világbajnoksága, amire szintén rengeteg meglepetéssel készülnek. A Worlds 2020. szeptember 25-től egészen október 31-ig fog tartani.

Safelocked továbbá megerősítette, hogy hamarosan még többet tudhatunk majd meg a Riot Forge első játékáról, a Ruined King-ről, illetve a League of Legends Wild Rift-ről.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap