80 fős FPS-en dolgozik a Rising Storm fejlesztője

Egy alternatív, rosszul elsült hidegháborúban játszódik majd.

80 fős FPS-en dolgozik a Rising Storm fejlesztője

A méltán népszerű Rising Storm fejlesztője, az Antimatter Games bejelentette, hogy '83 néven egy teljesen új FPS-en dolgozik. A stúdió előző játékához hasonlóan ez is egy nagyszabású taktikai lövölde lesz, ahol két csapat harcol meg egymással a pálya feletti uralomért.

A nevének megfelelően a '83 egy alternatív idősíkban játszódik, ahol a NATO és a Varsói Szerződés tagjai (a szocialista blokk védelmi megállapodása) alaposan összevesztek egymással, és ténylegesen háború indult el.

Az alternatív történelmi idősík ellenére az Antimatter Games azt ígéri, hogy a Rising Stormhoz hasonlóan realisztikus játékmenetre és autentikus fegyverekre számíthatunk. Örömteli tény, hogy ehhez tartja magát a stúdió, hiszen pont ezzel tudja megkülönböztetni magát az olyan riválisoktól, mint a Battlefield.

A Rising Stormhoz képest több játékos lehet egyszerre a pályán (az ígéretek szerint legalább 80), és a csapatoknak különböző feladatokat kell majd teljesítenie a pályán. Érdekes, hogy az egyes felek által a csatákban elért eredmények befolyásolják majd a teljes háború állását, de hogy pontosan milyen módon, az egyelőre még nem tiszta. A készítők mindenesetre "érezhető és látható" változásokat ígérnek a globális konfliktus állása alapján.

Ezen kívül az Antimatter Games azt is szeretné elérni, hogy a kiemelkedően jó játékosok extra jutalmakhoz juthatnak, amivel kivívhatják a többiek elismerését. Erről sem árultak el konkrétumokat, csak annyit mondtak, hogy a szokásos in-game holmiknál és achievementeknél jóval nagyobb dolgokban gondolkodnak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap